Skocz do zawartości

[sztyca] BBB Longscraper 450 mm/27,2 lub inna długa sztyca o takiej średnicy

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Hej

Od prawie miesiąca piszę maile do co większych sklepów internetowych czy nie mają na stanie, czy też nie mogliby pomóc w znalezieniu rzeczonej sztycy. Jak do tej pory to odezwała się tylko Bikestacja i Activia - sztycy w magazynie niet u dystrybutora toże niet. Reszta milczy. No nic.
Może ktoś z Was wie gdzie takową można zakupić. Ostatecznie nie musi być wspomniany model i firma. Obecnie mam sztycę o długości 400 mm i brakuje do szczęścia jakieś 3/3,5 cm a obecna jest wysunięta na maksa.

Pomożecie? ;)

edit - właśnie odezwał się  AirBike - też niet

• Mod Team
Napisano

Tomek - może być podobna, może być taka sama. Możesz mi przywieźć ze Szwecji i wysłać jak będziesz w PL(byle przed majem). Co do ceny - no nie chciałbym wydawać więcej niż 150 zł i na pewno nie chciałbym by był to carbon.

znalazłem to:
http://www.charliethebikemonger.com/gusset-lofty-xxl-seatpost-450mm-long-272-and-309mm-1545-p.asp

ale w PL jest nie do dostania... Może ktoś ma swoje kanały?

• 3 miesiące temu...
Napisano

Tomek - może być podobna, może być taka sama. Możesz mi przywieźć ze Szwecji i wysłać jak będziesz w PL(byle przed majem). Co do ceny - no nie chciałbym wydawać więcej niż 150 zł i na pewno nie chciałbym by był to carbon.

znalazłem to:

http://www.charliethebikemonger.com/gusset-lofty-xxl-seatpost-450mm-long-272-and-309mm-1545-p.asp

ale w PL jest nie do dostania... Może ktoś ma swoje kanały?

Czy znalazłeś  sztyce która cie interesowała ?

Mam ten sam problem co Ty, brakuje mi 13mm i potrzebuję jakąś sztycę  450mm

• Mod Team
Napisano

tak, dzięki uprzejmości Anarchy który skorzystał z uprzejmości swojego kolegi Kovala mam Gusset Lofty XXL
Więc jeśli masz kogoś na wyspach to działaj ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Możesz mi jeszcze napisać  ile mm  od dołu sztycy jest znacznik minimum.

Znalazłem kogoś kto mi tą sztyce może przywieźć na dniach.

Dziękuję za pomoc

Napisano

To moja obecna ma znacznik 160mm od dołu co jest więcej niz 1/3 długości. Super dziękuję sztyca zamówiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...