Skocz do zawartości

[śruby]gdzie można dostać?

Wawrus

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
W kazdym sklepie rowerowym sa

Zazdroszczę Ci dobrych sklepów rowerowych :)

Takie śruby (i nie tylko) z pewnością dostaniesz w Cykloturze. Na Allegro też bywają.

Napisano

Jak szukałem to nie widziałem.Ale nawt jak są to nie opłaca mi się kupować rzeczy za 50gr i za przesyłkę płacic 10zł.Muszę pochodzić po sklepach.

Napisano

Ale z cyklotura?

Teraz dopiero przeczytałem regulamin cylkotura.Zamówienia przyjmują od 15zł więc śrubka za 50gr odpada.

Napisano

W Lodzi tylko w jednym sklepie takie srubki dorwalem i to nie wiem czy nie sprzedali mi tylko dlatego ze mnie znaja ;] , i za duzo nie chcieli dac ;]

Wiec w kazdym sklepie to bym nie pisal , malo ktory ma je i malo ktory chce sprzedac , zazwyczaj maja na wlasne potrzeby.

Napisano

Mam już tę śrubkę.Dostałem ją w sklepie rowerowym.Wyjęli z jakiejś starej korby.Ale tak normalnie to na stanie nigdzie nie mają.Ewentualnie można zamówić za 50zł(5 srubek)SMIECH NA SALI

Napisano

Mam już tę śrubkę.Dostałem ją w sklepie rowerowym.Wyjęli z jakiejś starej korby.Ale tak normalnie to na stanie nigdzie nie mają.Ewentualnie można zamówić za 50zł(5 srubek)SMIECH NA SALI

bo to pewnie aluminiowe srubki za taka kase , i cena jest normalna ;]

Napisano
Wiec w kazdym sklepie to bym nie pisal , malo ktory ma je i malo ktory chce sprzedac , zazwyczaj maja na wlasne potrzeby

Nie wiem u mnie mozna brac "na kilogramy" - zart, ale nie ma z tym problemu

Napisano

bo to pewnie aluminiowe srubki za taka kase , i cena jest normalna ;]

Nawet jak są z aluminium to nie powinny tyle kosztować.Dobra rama rowerowa z aluminium ważąca ponad 1,5kg kosztuje 400-500zł a mam płacić 50zł za śrubki które waża 20g?

• Mod Team
Napisano

Nawet jak są z aluminium to nie powinny tyle kosztować.Dobra rama rowerowa z aluminium ważąca ponad 1,5kg kosztuje 400-500zł a mam płacić 50zł za śrubki które waża 20g?

Bardzo Cię proszę zdradź mi sekret gdzie można kupić 1,5 kg ramę za 400-500zł. I chyba już dziś zacznę na nią odkładać. A lajtowanie roweru ogólnie jest drogie, śruby szczególnie.

Napisano

Napisałem że "Dobra rama rowerowa z aluminium ważąca ponad 1,5kg kosztuje 400-500zł."I nie chodziło mi o jakość ramy tylko o jej wagę.

• Mod Team
Napisano

No teraz to mieszasz się w zeznaniach i zaprzeczasz sam sobie. Z jednej strony piszesz dobra, a z drugiej, że nie chodziło Ci o jakość. Zapewniam Cię, że w tej cenie nie dostaniesz tak lekkiej ramy.

Napisano

Ale czy ty czytać nie umiesz?Napisałem PONAD 1,5kg.Czyli im więcej to w tym wypadku lepiej bo chodzi o różnice wagi miedzy śrubkami a ramą.Jak rama bedzie ważyć 2kg to w tym przypadku jeszcze lepiej uwidacznia różniecę w cenie między 20g śrubkami a PONAD 1,5 ramą(czyt. również 2000000kg)

Ale się nie kłóćmy.Proponuje zamknąć temat.

• Mod Team
Napisano

Tylko między 1,5 kg a 2 kg jest kolosalna różnica. Szkoda że jej nie zauważasz. Racja - najlepiej zamknąć temat.

• Mod Team
Napisano

Schwefel słyszałem opinie użytkowników tej ramy i podobno jest znacznie cięższa. I nie ma się co dziwić bo trudno wymagać cudów w takiej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...