Marakero Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Co myślicie na temat tego roweru: http://www.goride.pl/kross-level-2014-wysylka-kurierem-dhl-gratis-p-1280.html Chciałbym kupić rower do jazdy rekreacyjnej po lesie i po szosie. Prosze o pomoc.
llancer Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Do jazdy rekreacyjnej po asfalcie wybrał bym coś na lepszym osprzęcie,ten nawet na asfalt troche za słaby jednak. W las to musisz przynajmniej drugie tyle wydać Pozdro dla kumatych
Maciek226 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 do rekracyjnej jazdy nie jest ci potrzebny sprzęt do ścigania za 16 tys wystarczy o wiele tańszy w tym geometria jest typowo wyścigowa więc nie osiągniesz na nim pozycji reakreacyjnej tylk będziesz mocno wyciągnięty
beskid Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Jak masz sporo gotówki na zbyciu to czemu nie. Scigant do rekreacji też się nada.
Rulez Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Da mostek na +, giętą kierę i do rekreacji jak znalazł.
Mod Team Maniak Napisano 28 Listopada 2014 Mod Team Napisano 28 Listopada 2014 Weź daj spokój, ten rower jest ciężki jak kloc a poza tym marka zupełnie nie na topie. Dołóż z 10tys i będzie cacy... Jakiś cabonowy full od specializeda na XX1 i carbo kołach byłby przyzwoitym minimum... Fajnie byś łykał krawężniki na 140mm skoku, bez tego może być problem. Ale tak serio, jeśli to nie miał być wątek humorystyczny ani prowokacja ( w co ciężko mi raczej uwierzyć ) Napisz coś więcej o swoich potrzebach i oczekiwaniach inaczej nie licz na poważne odpowiedzi.
Ziemko Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 16 000zł do rekreacyjnej jazdy po lesie i asfalcie? Bądź poważny.
grzegorz1988wroc Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Jak ktoś ma tyle na zbyciu to czemu nie? 16k nie wydałbym na Krossa który robi problemy z gwarancją. Może Trek, Spec, Scott, Cannondale.
blackiwan Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Ile procentowo tego asfaltu i lasu ? - może wystarczy rower crossowy lub przełajówka,a ten las to w górach,czy na nizinach ? Napisz coś więcej o twoich wymaganiach.
Pablo59 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Chodzi o to, żeby na kanapie u Wojewódziego móc powiedzieć "Dużo SRAM" ?? :)
Selvan82 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Olałbym tego Krossa (jest szpetny), w Dubaju sprzedają pozłacane Spece to jest dopiero "wow" ! Jeśli naprawdę masz taki budżet na rower to ostatnim moim wyborem na liście byłby Kross...
emcinek Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Wybacz, nie mogę się powstrzymać. Nie chce nic insynuować na temat budżetu, ale trochę zaspamuje. Tutaj jest ciekawa propozycja: http://velonews.pl/newsy/sprzet/3511-najdrozszy-na-swiecie-rower-ze-zlota-typu-fatbike troszkę ponad budżet, ale co tam:P
Rulez Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 A w czym macie problem ?, rower na pewno nie zawiedzie kupującego, chce to kupuje, jego sprawa. Czy się nada - po pewnych modyfikacjach nada się.
grzegorz1988wroc Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Zawiść Panie Rulez;) forumowi "prosi ciułają parę k na wymarzoną maszyne do scigania, a tutaj ktoś chcę kupić za kilkanaście kzł rower do niedzielnej rekreacji i krzywda
Selvan82 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Nie po prostu wydając na rower 16 patyków oczekiwałbym konkretnego efektu a nie Krossa, którego trzeba jeszcze po zakupie przerobić do "rekreacyjnej jazdy" i ot cała tajemnica się wydała
grzegorz1988wroc Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Ale ktoś wydaję tyle bo chyba oczykuje efektu jakim jest dobry rower, a że nie obeznany i zna tylko krossa to pyta na forum. A tu zawistne janusze zamiast pomóc to wolą zazdrosnie poszydzić Jakby wrzucił link do takiego za 1600 to poplynełaby rzeka mądrości. Gość może na przelwie z wypłatą ma jedno zero więcej niż Kowalski to i szuka roweru za 16k a nie 1,6...
tobo Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Założyciel tematu bada nastroje na forum. Raz temat o zakupie roweru za 2 raz za 16 tysiecy. To się chyba wkręt nazywa?
grzegorz1988wroc Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 Albo w totka wygrał, ponoć kumulacja była W tamtym temacie też pyta o R+.
Selvan82 Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 A tu zawistne janusze zamiast pomóc to wolą zazdrosnie poszydzić Jakby wrzucił link do takiego za 1600 to poplynełaby rzeka mądrości. Gość może na przelwie z wypłatą ma jedno zero więcej niż Kowalski to i szuka roweru za 16k a nie 1,6... Tak obiektywnie oceniając to autor tematu otrzymał odpowiedzi wprost proporcjonalne do swojego stylu zapytania, myślę że tutaj nie ma nad czym dywagować Daleki byłbym od zazdrości, z doświadczenia wiem że jest cała masa chłopaków na forach rowerowych np. EMTB która ma rowery w takiej a nawet wyższej cenie i nikt z tego problemów nie robi. Jednak jak się oczekuje konkretów to też od siebie trzeba coś dać poza wpisaniem paru zer więcej w temacie A na razie toczy się luźno-humorystyczna gadka o niczym.
bobanr Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Wybacz, nie mogę się powstrzymać. Nie chce nic insynuować na temat budżetu, ale trochę zaspamuje. Tutaj jest ciekawa propozycja: http://velonews.pl/newsy/sprzet/3511-najdrozszy-na-swiecie-rower-ze-zlota-typu-fatbike troszkę ponad budżet, ale co tam:P Jeśli autor tematu jest Tom'em Cruise'm, to pewnie już zamówił wspomniany rower (jazda po asfalcie). A wspomniany R+ kupujący chce wykorzystać na leśnych ścieżkach rowerowych.
Rulez Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Weźcie już nie ciągnijcie tego trollstwa, przytaknijcie, że to dobry zakup i po temacie Ciekawe co koleś by napisał, kiedy wszyscy zgodnie poparli by wybór, a nie produkowali się z dobrymi radami
tobo Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Co by napisal? W innym temacie szuka roweru za 2000 zl wiec ma czym polega tu jego pytanie mozna sie domyslec.
mklos1 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Nie pierwszy tego typu absurdalny temat i nie ostatni. Forum jednak staje na wysokości zadania...
Marakero Napisano 29 Listopada 2014 Autor Napisano 29 Listopada 2014 to w takim razie sorry;/ pośpieszyłem sie troche i nie zobaczyłem ceny:) Interesuje mnie rower do max 2500 zł. z wygodną pozycją, dobry jak i do jazdy w terenie tak i na szosie. Jeśli mozecie to podajcie swoej propozycje rowerow:) pozdrawiam.
dran2 Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Napisałeś cenę w klamrach. Tapatalk. Jak palnąłem głupstwo to to wina autokorekty!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.