Skocz do zawartości

[16.000zł] Kross Level R+

Marakero

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

do  rekracyjnej jazdy nie jest ci potrzebny sprzęt do ścigania za 16 tys :) wystarczy o wiele tańszy

w tym geometria jest typowo wyścigowa więc nie osiągniesz na nim pozycji reakreacyjnej  tylk będziesz mocno wyciągnięty

• Mod Team
Napisano

Weź daj spokój, ten rower jest ciężki jak kloc a poza tym marka zupełnie nie na topie.  Dołóż z 10tys i będzie cacy... 

Jakiś cabonowy full od specializeda na XX1 i carbo kołach byłby przyzwoitym minimum... Fajnie byś łykał krawężniki na 140mm skoku, bez tego może być problem.

Ale tak serio, jeśli to nie miał być wątek humorystyczny ani prowokacja ( w co ciężko mi raczej uwierzyć ) 

Napisz coś więcej o swoich potrzebach i oczekiwaniach inaczej nie licz na poważne odpowiedzi.

Napisano

Ile procentowo tego asfaltu i lasu ? - może wystarczy rower crossowy lub przełajówka,a ten las to w górach,czy na nizinach ? Napisz coś więcej o twoich wymaganiach.

Napisano

Olałbym tego Krossa (jest szpetny), w Dubaju sprzedają pozłacane Spece to jest dopiero "wow" ! :P Jeśli naprawdę masz taki budżet na rower to ostatnim moim wyborem na liście byłby Kross...

Napisano

A w czym macie problem ?, rower na pewno nie zawiedzie kupującego, chce to kupuje, jego sprawa. Czy się nada - po pewnych modyfikacjach nada się.

Napisano

Nie po prostu wydając na rower 16 patyków oczekiwałbym konkretnego efektu a nie Krossa, którego trzeba jeszcze po zakupie przerobić do "rekreacyjnej jazdy" i ot cała tajemnica się wydała ;)

Napisano

Ale ktoś wydaję tyle bo chyba oczykuje efektu jakim jest dobry rower, a że nie obeznany i zna tylko krossa to pyta na forum. A tu zawistne janusze zamiast pomóc to wolą zazdrosnie poszydzić;)

Jakby wrzucił link do takiego za 1600 to poplynełaby rzeka mądrości. Gość może na przelwie z wypłatą ma jedno zero więcej niż Kowalski to i szuka roweru za 16k a nie 1,6...

Napisano

A tu zawistne janusze zamiast pomóc to wolą zazdrosnie poszydzić Jakby wrzucił link do takiego za 1600 to poplynełaby rzeka mądrości. Gość może na przelwie z wypłatą ma jedno zero więcej niż Kowalski to i szuka roweru za 16k a nie 1,6...

Tak obiektywnie oceniając to autor tematu otrzymał odpowiedzi wprost proporcjonalne do swojego stylu zapytania, myślę że tutaj nie ma nad czym dywagować ;) Daleki byłbym od zazdrości, z doświadczenia wiem że jest cała masa chłopaków na forach rowerowych np. EMTB która ma rowery w takiej a nawet wyższej cenie i nikt z tego problemów nie robi. Jednak jak się oczekuje konkretów to też od siebie trzeba coś dać poza wpisaniem paru zer więcej w temacie ;) A na razie toczy się luźno-humorystyczna gadka o niczym. 

Napisano

Wybacz, nie mogę się powstrzymać. Nie chce nic insynuować na temat budżetu, ale trochę zaspamuje. Tutaj jest ciekawa propozycja: http://velonews.pl/newsy/sprzet/3511-najdrozszy-na-swiecie-rower-ze-zlota-typu-fatbike troszkę ponad budżet, ale co tam:P

Jeśli autor tematu jest Tom'em Cruise'm, to pewnie już zamówił wspomniany rower (jazda po asfalcie).

A wspomniany R+ kupujący chce wykorzystać na leśnych ścieżkach rowerowych.

Napisano

Weźcie już nie ciągnijcie tego trollstwa, przytaknijcie, że to dobry zakup i po temacie :thanks:

Ciekawe co koleś by napisał, kiedy wszyscy zgodnie poparli by wybór, a nie produkowali się z dobrymi radami :whistling:

Napisano

to w takim razie sorry;/ pośpieszyłem sie troche i nie zobaczyłem ceny:)

Interesuje mnie rower do max 2500 zł.

z wygodną pozycją, dobry jak i do jazdy w terenie tak i na szosie.

Jeśli mozecie to podajcie swoej propozycje rowerow:) pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...