Furian Napisano 23 Listopada 2014 Napisano 23 Listopada 2014 Mierzyłem do pachwiny tzn tak jak noga wychodzi z pupy
Furian Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 Fakt. Pomyliłem się w mierzeniu. Noga ma 85-86cm więc rama L powinna być ok.
pieterkla Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Witam, to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich serdecznie. Czytam o tych rozmiarach i dalej jestem w kropce, mam wzrost 178, do krocza 81cm, chcę kupić na nowy sezon Peaka 26er (myślę o XC, jakiś maraton, ewentualnie jazda po górach w formie turystyki (zaawaqnsowanej) ) wydaje mi się,że rozmiar M-ka spowoduje budowę roweru z takim nastawieniem ale sprzedawca wciska i nagaduje na L-kę. Jestem trochę skołowany, mogę Was prosić o poradę?? Pozdrawiam
karep Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Hej, to również mój pierwszy post na forum - powitać Wszystkich! Mam nadzieje że uzyskam odpowiedź :-) Szukałem szerszego info nt. ramy Accent Peak 26" i tak tu do Was trafiłem. Inne tematy ws. tej ramy są zamkniete, to zapytam tutaj: jaki suport pasuje do tej ramy?? Reszta wydaje mi się na razie w miarę jasna. pzdr!
jasinski21444 Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam, to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich serdecznie. Czytam o tych rozmiarach i dalej jestem w kropce, mam wzrost 178, do krocza 81cm, chcę kupić na nowy sezon Peaka 26er (myślę o XC, jakiś maraton, ewentualnie jazda po górach w formie turystyki (zaawaqnsowanej) ) wydaje mi się,że rozmiar M-ka spowoduje budowę roweru z takim nastawieniem ale sprzedawca wciska i nagaduje na L-kę. Jestem trochę skołowany, mogę Was prosić o poradę?? Pozdrawiam L Hej, to również mój pierwszy post na forum - powitać Wszystkich! Mam nadzieje że uzyskam odpowiedź :-) Szukałem szerszego info nt. ramy Accent Peak 26" i tak tu do Was trafiłem. Inne tematy ws. tej ramy są zamkniete, to zapytam tutaj: jaki suport pasuje do tej ramy?? Reszta wydaje mi się na razie w miarę jasna. pzdr! Standardowy BSA
Rulez Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Hej, : jaki suport pasuje do tej ramy?? Reszta wydaje mi się na razie w miarę jasna. pzdr! Suport BSA .
karep Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Dziękuję koledzy za szybką odpowiedź. Znacie też może szerokość? Taka sama jak u większych braci (27,5", 29") - 73mm? W sieci znalezione. pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.