Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 17

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  Cytat

Znam to tedeka :D Sam zamówiłem prawie cały rower (oczywiscie w pojedynczych częsciach). Co jest zamówione z twojej strony?

Amor, stery, licznik, baterie, rekawice, obejma, mostek i kilka innych już nie rowerowych rzeczy. Najgorsze jest czekanie cały dzień bo kurierom sie placi tak kiepsko ze szkoda im dzwonic do klientow a jazda na drugi koniec miasta do sortowni to zadna przyjemnosc (tzn rowerem to jeszcze ale juz wracanie z paczkami moze stanowic problem ;p)

Napisano

Hoho : D To życze szybkiego dostarczenia bo na taką przesyłke to naprawdę czeka się z niecierpliwością. Ja też na jedną czekam- opony do fixa. Po ich dostarczeniu rower który budowałem od podstaw będzie gotowy, aż nie moge sie doczekac!

Napisano

Piękny rowerowy weekend w Beskidzie Małym: dopisała pogoda i ze szwagrem przejechaliśmy w sob i niedz w sumie ponad 142 km (2400 m w górę). Pięknie tam jest. Dzisiaj już na spokojnie po płaskim 134,5 km z avs 29,9 km/h. Piękna pogoda.

Napisano

Wczoraj praktycznie chory i z bolącym kolanem nie mogłem usiedzieć z tyłkiem

• Dystans 26.56 km
  • Czas trwania 1g:19m:00s
  • Średnia prękość 20.2 km/h
  • Kalorie 1010 kcal

A dziś dostałem w końcu części do mojego Noisa500 od firmy Mactronic i sobie przełożyłem. Super sprawa  ze tak wspierają klienta. Sprawa załatwiona przez Fb i kompletnie za free :D:D:D

Napisano

• DYSTANS30.70 km

• CZAS TRWANIA1g:22m:49s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.2 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ38.2 km/h

KALORIE715 kcal

NAWODNIENIE0.50L

MIN WYSOKOŚĆ149 m

MAX WYSOKOŚĆ216 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ85 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ107 m

Napisano

Przed maratonami: 

• DYSTANS70.44 km
  • CZAS TRWANIA2g:55m:32s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ27.62 km/h
  • MAX PRĘDKOŚĆ68.5 km/h
  • KALORIE1166 kcal
  • NAWODNIENIE0.89L
  • MIN WYSOKOŚĆ290 m
  • MAX WYSOKOŚĆ469 m
  • ŁĄCZNIE W GÓRĘ893 m
  • ŁĄCZNIE W DÓŁ886 m

(Teraz rower w rozsypce :D)

Napisano

Szosowo 67 km, z czego ok 15 km z czwartkową grupą z warszawskiego rosso. Zebrało się sporo ludzi dzisiaj, ale niestety zaczął padać deszcz i grupa zawróciła, a ja odbiłem w kierunku domu. Dojechałem do domu już w totalnym deszczu.

Wczoraj jeszcze wybrałem się na wieczorny rowerowy spacer do Lasu Kabackiego na złomku MTB.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.