Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 17

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oglądałem Górskie Szosowe Mistrzostwa Polski i kibicowałem znajomym. Potem wracałem przez góry do domu i jakieś 40km w deszczu, ale nie było tragedii ;)

comment_ccnQCXOLDL4pHvmbNoBdQRRFuTzAPwBy

Napisano
  W dniu 31.08.2014 o 16:25, Darek1990 napisał:

~38km w 2h .... ;/ 

Wstyd mi :P

Stary, nie ma się czego wstydzić :) Powoli i czas będzie się poprawiał =D

Dziś 67km Zawoja-Jabłonka :)

Ładna była max prędkość z Przłęczy Krowiarki do Zubrzycy - 76km/h :D

Napisano

W dniu 31.08.2014 o 19:21, Joseito napisał:
Stary, nie ma się czego wstydzić Powoli i czas będzie się poprawiał =D

Chwilowa załamka formy i brak radości z jazdy ;s 
Napisano

Ponad 30 km pod ołowianym niebem Łodzi i ani razu mnie nie zmoczyło. A teraz za oknem leje jak z cebra :-)

Napisano

Co dzis robilem rowerowego. Rowerowego jeszcze nic- dopiero odebrałem paczuszkę z cieszącą oko zawartością :D Limonkowe pancerze, zielone platformówki z Dartmoora, linki i siodełko Selle Royal Mach (też oczywiscie czarne z zielonymi dodatkami). Mozna więc się domyslić, że z rowerowych czynności będzie dziś montaż paru podzespołów :D

Napisano

A ja z kolei wykręciłem pedały z ramion korby. Siłowałem się z nimi niemiłosiernie przez ostatnie kilka dni i skubane wreszcie dały za wygraną! :D No i zamówiłem koła/ zapłaciłem za nie- w piątek składam fixa :icon_cool:

Napisano

29.1 km spokojnym tempem, wieczór, ciemno już było ;) No i  duże pozytywne zaskoczenie ofertami pomocy od dwóch nieznanych rowerzystów, widzących mnie majstrującego z rowerem obróconym do góry nogami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.