dziobolek Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 ... Do kasety i tak musiałby dokupić bacik, bo bez tego ciężko... Oj,tam... Oj, tam... Jakoś do tej pory bez bacika sobie radzę, a niejedną kasetę już odkręcałem.
Mod Team Puklus Napisano 18 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2014 Ja swoją odkręcam w rekach co nie znaczy że tak każdy da rade
Kiciok Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Oj,tam... Oj, tam... Jakoś do tej pory bez bacika sobie radzę, a niejedną kasetę już odkręcałem. Łańcuch w imadło i jazda @@Puklus, że Ci się to nie rozpada po drodze...
dziobolek Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Niiieeee... żaden łańcuch w imadło. Tak zwaną "żabką" przez szmatę do tej pory stosowałem, jako że nie przykręcam jak Pudzian, to wystarczało, ale ostatnio zablokowałem kasetę stosując śrubokręt w szprychy
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2014 @Puklus, że Ci się to nie rozpada po drodze... Widzisz, dzięki magicznej podkładce której nikt nie ma, mogę nawet to placami dokręcać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.