Skocz do zawartości

[Mundial 2014] Może trochę o wielkiej piłce...

siemalysy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przed nim też było ;)

Ale w pogrom Argentyny nie wierzę. Mimo wszystko to drużyna sporo lepsza od Brazylii zarówno indywidualnie jak i jako zespół. Brazylia zaszła tak daleko tylko dlatego, że to gospodarz, a Argentyna po prostu porządnie grała. Może nie porywała grą, może trochę im szczęście pomogło, ale jednak. Holandia swój nadmiar bramek zużyła na Hiszpanię :P

• Mod Team
Napisano

Brazylia zagrała słabo, a Niemcy nie omieszkali tego wykorzystać.

Jakoś tak mi przyszło do głowy czy nasze "orły" też na tym mundialu takie lanie by przyjęły i w ilu meczach.

Bo bezradność Brazylii jakaś taka znajoma niczym made in poland.

Napisano

Nasze "Orły" łomotu w półfinale na pewno by nie dostały. Skończyło by się jak zawsze.

1. Mecz otwarcia

2. Mecz o wszystko

3. Mecz o honor.

Patrząc natomiast na poziom gry wszystkich drużyn na tych mistrzostwach myślę że powrót byłby szybki i konto punktowe zerowe. Najsłabszą drużyna wedlug tego co ja widziałem była Korea Południowa i jeżeli byliby z nią w grupie może by jakiś punkcik uciułali...

Napisano

e. Najsłabszą drużyna wedlug tego co ja widziałem była Korea Południowa i jeżeli byliby z nią w grupie może by jakiś punkcik uciułali...

Najsłabszą drużyną mundialu był Kamerun. 

fae.jpg

• Mod Team
Napisano

Podejrzewam że dla Brazylii to albo zwycięstwo albo wieczne potępienie i smażenie się w piekle. Więc myślę że wygrają tym bardziej że pomarańczowi twierdzą że ten mecz nie ma sensu.

Napisano

Też nad tym się zastanawiam. Brazylijczycy po srogim laniu w półfinale zapewne będą chcieli wygrać chociaż brąz. Z drugiej strony patrząc, psychika im może nie pozwolić. Po czymś takim ciężko się podnieść. Dzięki temu Holendrzy mogą mieć przewagę. Oby tylko nie były to taktyczne szachy 0:0 po dogrywce i karne.

• Mod Team
Napisano

Brazylijczycy po srogim laniu w półfinale zapewne będą chcieli wygrać chociaż brąz.

Z drugiej strony dla nich wszystko poza złotem to porażka więc mogą olać.

Napisano

Jedni i drudzy tak mowia co oznaczać może mecz, którego nie będzie dało się oglądać. Ja na miejscu trenerów wystawił bym rezerwowe jedenastki czyli piłkarzy którzy nic praktycznie nie grali. Oni przynajmniej w głowach będą mieli mniej tego złego co stało się w półfinałach. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.

Napisano

Jedni i drudzy tak mowia co oznaczać może mecz, którego nie będzie dało się oglądać. Ja na miejscu trenerów wystawił bym rezerwowe jedenastki czyli piłkarzy którzy nic praktycznie nie grali. Oni przynajmniej w głowach będą mieli mniej tego złego co stało się w półfinałach. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.

Dobrze mówisz, ale dla widowiska to i tak lipa. Szkoda, że mają takie podejście do tematu
Napisano

Zgadzam się z tym. Myślałem nad tym żeby w ogóle FIFA nie organizowała meczu o 3 miejsce tak jak to było dawniej. Dla drużyn pokonanych w półfinałach dać brązowe medele. Natomiast patrząc z innej perspektywy. Ile my byśmy dali żeby nasza reprezentacja mogła grać w małym finale. Albo drużyny z tegorocznego mundialu takie jak Kostaryka, Kolumbia które na pewno nie mówiły by wszem i wobec że dla nich ten mecz nie ma żadnego znaczenia.

Napisano

W tym meczu liczy sie tylko kasa, każdy mecz na mistrzostwach to jest kasa, gdyby sie dało to cała impreza trwałyby nawet dwa miesiące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...