siemalysy Napisano 9 Lipca 2014 Autor Napisano 9 Lipca 2014 Nie wydaje mi się, że Holendrzy dziś przejadą się po Argentynie jak wczoraj zrobili to Niemcy z Brazylią. Faworytem w mojej ocenie jest Holandia. Choć mecz powinien być wyrównany.
copone Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Masz rację ale po wczorajszym meczu wszystko jest możliwe
Shiryu Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Przed nim też było Ale w pogrom Argentyny nie wierzę. Mimo wszystko to drużyna sporo lepsza od Brazylii zarówno indywidualnie jak i jako zespół. Brazylia zaszła tak daleko tylko dlatego, że to gospodarz, a Argentyna po prostu porządnie grała. Może nie porywała grą, może trochę im szczęście pomogło, ale jednak. Holandia swój nadmiar bramek zużyła na Hiszpanię
copone Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Szczerze mówiąc śpiący Messi, bez Di Marii nie widzę polotu w grze - bardziej niż w słabej Brazylii
Mod Team michuuu Napisano 9 Lipca 2014 Mod Team Napisano 9 Lipca 2014 Brazylia zagrała słabo, a Niemcy nie omieszkali tego wykorzystać. Jakoś tak mi przyszło do głowy czy nasze "orły" też na tym mundialu takie lanie by przyjęły i w ilu meczach. Bo bezradność Brazylii jakaś taka znajoma niczym made in poland.
siemalysy Napisano 9 Lipca 2014 Autor Napisano 9 Lipca 2014 Nasze "Orły" łomotu w półfinale na pewno by nie dostały. Skończyło by się jak zawsze. 1. Mecz otwarcia 2. Mecz o wszystko 3. Mecz o honor. Patrząc natomiast na poziom gry wszystkich drużyn na tych mistrzostwach myślę że powrót byłby szybki i konto punktowe zerowe. Najsłabszą drużyna wedlug tego co ja widziałem była Korea Południowa i jeżeli byliby z nią w grupie może by jakiś punkcik uciułali...
Burak Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 No i masz babo placek... Dobrze, że chociaż królowa zadowolona!
Mod Team michuuu Napisano 10 Lipca 2014 Mod Team Napisano 10 Lipca 2014 W stosunku do poprzedniego Niemcy-Brazylia to nudaaa. Szkoda Holandii.
bbc Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Ano szkoda Holandii, ale jakos caly mecz porywajacy nie byl.
Mod Team michuuu Napisano 10 Lipca 2014 Mod Team Napisano 10 Lipca 2014 Po niemieckim blitzkriegu długo będziemy czekać na porywający mecz.
Kakadu90 Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 e. Najsłabszą drużyna wedlug tego co ja widziałem była Korea Południowa i jeżeli byliby z nią w grupie może by jakiś punkcik uciułali... Najsłabszą drużyną mundialu był Kamerun.
Mod Team michuuu Napisano 11 Lipca 2014 Mod Team Napisano 11 Lipca 2014 Już nie tak spektakularnie jak z Brazylią ale z Argentyną też Niemcy wygrają. Nie sądzę żeby stres im nogawki powiązał.
cienkun Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Bardziej mnie ciekawi, czy Holendrzy się rozprawią z Brazylią. Teoretycznie, powinni bez jakichś dramatycznych problemów, Ale wiadomo, piłka jest okrągła...
Mod Team michuuu Napisano 11 Lipca 2014 Mod Team Napisano 11 Lipca 2014 Podejrzewam że dla Brazylii to albo zwycięstwo albo wieczne potępienie i smażenie się w piekle. Więc myślę że wygrają tym bardziej że pomarańczowi twierdzą że ten mecz nie ma sensu.
siemalysy Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Też nad tym się zastanawiam. Brazylijczycy po srogim laniu w półfinale zapewne będą chcieli wygrać chociaż brąz. Z drugiej strony patrząc, psychika im może nie pozwolić. Po czymś takim ciężko się podnieść. Dzięki temu Holendrzy mogą mieć przewagę. Oby tylko nie były to taktyczne szachy 0:0 po dogrywce i karne.
Mod Team michuuu Napisano 11 Lipca 2014 Mod Team Napisano 11 Lipca 2014 Brazylijczycy po srogim laniu w półfinale zapewne będą chcieli wygrać chociaż brąz. Z drugiej strony dla nich wszystko poza złotem to porażka więc mogą olać.
kubasx4 Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Tylko że pomarańczowi wspominali że o trzecie miejsce nie chce im się grać
siemalysy Napisano 12 Lipca 2014 Autor Napisano 12 Lipca 2014 Jedni i drudzy tak mowia co oznaczać może mecz, którego nie będzie dało się oglądać. Ja na miejscu trenerów wystawił bym rezerwowe jedenastki czyli piłkarzy którzy nic praktycznie nie grali. Oni przynajmniej w głowach będą mieli mniej tego złego co stało się w półfinałach. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.
copone Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Jedni i drudzy tak mowia co oznaczać może mecz, którego nie będzie dało się oglądać. Ja na miejscu trenerów wystawił bym rezerwowe jedenastki czyli piłkarzy którzy nic praktycznie nie grali. Oni przynajmniej w głowach będą mieli mniej tego złego co stało się w półfinałach. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.Dobrze mówisz, ale dla widowiska to i tak lipa. Szkoda, że mają takie podejście do tematu
cienkun Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Tak to jest, jak się ma przerost ambicji nad umiejętnościami... Ja dzisiaj dopinguję Holandii.
siemalysy Napisano 12 Lipca 2014 Autor Napisano 12 Lipca 2014 Zgadzam się z tym. Myślałem nad tym żeby w ogóle FIFA nie organizowała meczu o 3 miejsce tak jak to było dawniej. Dla drużyn pokonanych w półfinałach dać brązowe medele. Natomiast patrząc z innej perspektywy. Ile my byśmy dali żeby nasza reprezentacja mogła grać w małym finale. Albo drużyny z tegorocznego mundialu takie jak Kostaryka, Kolumbia które na pewno nie mówiły by wszem i wobec że dla nich ten mecz nie ma żadnego znaczenia.
kubasx4 Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 W tym meczu liczy sie tylko kasa, każdy mecz na mistrzostwach to jest kasa, gdyby sie dało to cała impreza trwałyby nawet dwa miesiące
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.