Skocz do zawartości

[gripy] lekkie piankowe

Wilier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Boplighty na pewno nie są wygodne raczej twarde . Autorowi podesłałem propozycję chwytów odemnie na PW . Z tanich możesz pomyśleć o Setlaz Criss Cross - w miare wygodne i nie drogie .

Napisano

Co kto lubi, dla mnie są wygodniejsze od typowych piankowych za 5 zł bo jest pewniejszy chwyt na nich, ręka się tak nie zapada.

Napisano

Są dosyć twarde. Szybko sie brudzą i niszczą. Ogólnie sa mega lekkie więc jak zależy Ci na wadze to wybór KCNC jest spoko. U mnie problem był z tym, że się obracały, a nie miałem zamiaru podklejać ich czy smarować kierownicy lakierem do paznokci (a mój kumpel tak robił i działało nieźle). No i kwestia chwytu. Ja po zmianie kierownicy na szerszą przy jeździe z gripshiftami odczuwałem dość mocne drętwienie rąk. Teraz, gdy mam inne chwyty i zdecydowałem sie na ciężkie ESI problem zniknął i mogę jeździć nawet bez rękawiczek.

Napisano

Mam boplighty i dla mnie są spoko. Nie drętwieją mi dłonie jak przy poprzednich. Może i szybko się brudzą, ale bardzo łatwo je domyć-APC lub Ajax i są jak nowe. Co do kręcenia się to rzeczywiście jest to pewien problem- polecam ukraść kobiecie lakier do włosów i zakładać na niego :):D Dodatkowy plus- są dostępne w wielu stacjonarnych sklepach, odwiedź najbliższy niewykluczone, że będą tańsze niż na allegro(ja dałem 24 zł)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...