piotrek62547 Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Witam. Postanowiłem zmienić cały napęd i ogólnie powymieniać wszystko w rowerze jednak utknąłem na suporcie. Próbując odkręcić kluczem suport z lewej strony czyli po przeciwlełej napędu nie dałem rady aż ukruszył mi się jeden ząbek na suporcie. Przez 3 dni zalewałem colą bo jak wiadomo ma cudowne własciwości i znów próbowałem odkręcić ale na nic się to zdało urwalem kolejny ząbek. Potem przyszedł mój cudowny brat i powiedzial zebyśmy w 2 odkręcali to będzie stabilniej, urwaliśmy kolejny ząbek. Potem próbowaliśmy nagrzewać żeby rozszerzyć metal z zewnętrznej strony i odkręcić ale to nic nie dało urwaliśmy kolejne ząbki. Zostało mniej niż 2/3 ząbków i nie wiem co z tym zrobić. Czy w ogóle da się to jeszcze wykręcić ? Żeby nie było kręciliśmy w lewo w stronę roweru. Nawet po gwincie było widac że dobrze próbujemy kręcić. Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam
Mod Team Maniak Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 18 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.