Skocz do zawartości

[wypady z K-ce] szukam chętnych na lekkie wypady

Phenixa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jestem tu zupełnie świeża:) Szukam kogoś/ew. podpięcia pod ekipę na wypady z Katowic tak do 50 km raz-dwa w tygodniu popołudniami i co drugi weekend.

Jestem poczatkująca, ale ambitna.Tak pomiędzy "piknikowcami" a "bikersami" :). Chcę potrenować do dłuższych wypraw.

Czekam na chętnych i obeznanych w trasach.

Pzd

Ola

Napisano

Jeżeli chodzi o Pikniki to trochę ewoluowaliśmy i coraz dalej jeździmy :)
Ale obie ekipy są w dechę więc polecam dla próby i z jednymi i drugimi pojechać :)
Pozdro

Napisano

jeszcze może napisz jaki rodzaj nawierzchni preferujesz , większość woli leśne sciezki ale sa i tacy którzy po asfalcie jezdza .

A jeśli gdzies jeździsz sama zostaw info na forum gdzie i o której zaczynasz wycieczke i może ktoś do Ciebie dołączy :laugh:

Napisano

Jeżeli chodzi o Pikniki to trochę ewoluowaliśmy i coraz dalej jeździmy :)

Ale obie ekipy są w dechę więc polecam dla próby i z jednymi i drugimi pojechać :)

Pozdro

Dzięki Lepec,ale wątek pikników jest już chyba zamkniety wiec jak się do was podlączyć?

A bikersi to już wyższa dla mnie ranga skoro wypady w górki już mają.

pzd

jeszcze może napisz jaki rodzaj nawierzchni preferujesz , większość woli leśne sciezki ale sa i tacy którzy po asfalcie jezdza .

A jeśli gdzies jeździsz sama zostaw info na forum gdzie i o której zaczynasz wycieczke i może ktoś do Ciebie dołączy :laugh:

Grzeg wolę lasy,unikam asfaltu no chyba ze malo ruchliwa trasa bo mialam juz bliskie spotkanie z czterema kółkami.No właśnie sęk w tym że chce dołączyc do kogos obeznanego w trasach,zawsze milej i bezpieczniej.po świętach marzy mi się Pszczyna.

pzd

Napisano

Zgadaj się z ekipą piknikową, będziesz z całą pewnością dobrze się czuła. Tempo spokojne, każdy da radę. Pszczyna mówisz ; więc zarezerwuj sobie cały dzień, ale żałować nie będziesz. Po drodze jest z kim pogadać, pośmiać się.

Z drugą częścią ekipy także możesz się zabrać na wyjazd, ale tempo znacznie większe. Co nie oznacza, że nie czekamy na ostatniego ;)

Napisano

Dzięki Lepec,ale wątek pikników jest już chyba zamkniety wiec jak się do was podlączyć?

Grupa istnieję i ma się dobrze, ino telefonicznie się zgrywamy, napisałem Ci PW popołudniu, musiałaś przeoczyć ;)

Dołączyć można zawszę, zapraszamy, temat otwarty jest jak zostawisz posta na pewno ktoś odpiszę :)

Pszczyna będzie na bank, ale kiedy to zobaczymy, marzy mi się wyjazd 2 grup na dwa tempa i może np pomysłem Karpika nocą. Ale to już kiedy indziej omówimy ...

Napisano

jesli chcesz zaliczyc Pszczyne to nie ma problemu tutaj chyba wiekszosc zna droge , tylko ze to jest z Katowic 80km tam i z powrotem , dasz rade? Jesli dasz to pisz kiedy ci pasuje jechac cos wymyslimy , a w przyszłosci zapraszam na wycieczke do Wisły

• 2 miesiące temu...
Napisano

Spalam jutro kalorie poświąteczne? Kto jeszcze?

Start Muchowiec 16.00 na 1,5 h.

Dopiero wyrabiam kondycje ale kiedys chetnie:D

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dzięki za informacje Phenixa, ale całego piątku nie mogę niestety poświęcić na wycieczkę (chciałbym się uwinąć w góra 4 godziny), bo do Leśnej Rajzy to z tego co widzę to pierw trzeba dojechać do tarnowskich gór, a gdy tam już dojedziemy to czeka nas jeszcze 90km drogi + powrót czyli cały dzień jak nic ;), chyba że się mylę ?

Spyker34 - a o której godzinie by Ci odpowiadało?

Napisano

ok sypker, to z chęcią poznałbym trasę przez Wojkowice. A można by ciut później zacząć aby się wyspać (np: 9:30 ? :D) - i gdzie start (może gdzieś w Parku Śląskim?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...