Phenixa Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam, Jestem tu zupełnie świeża:) Szukam kogoś/ew. podpięcia pod ekipę na wypady z Katowic tak do 50 km raz-dwa w tygodniu popołudniami i co drugi weekend. Jestem poczatkująca, ale ambitna.Tak pomiędzy "piknikowcami" a "bikersami" . Chcę potrenować do dłuższych wypraw. Czekam na chętnych i obeznanych w trasach. Pzd Ola
Lapec Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Jeżeli chodzi o Pikniki to trochę ewoluowaliśmy i coraz dalej jeździmy Ale obie ekipy są w dechę więc polecam dla próby i z jednymi i drugimi pojechać Pozdro
grzegorzkm Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 jeszcze może napisz jaki rodzaj nawierzchni preferujesz , większość woli leśne sciezki ale sa i tacy którzy po asfalcie jezdza . A jeśli gdzies jeździsz sama zostaw info na forum gdzie i o której zaczynasz wycieczke i może ktoś do Ciebie dołączy
Phenixa Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Napisano 14 Kwietnia 2014 Jeżeli chodzi o Pikniki to trochę ewoluowaliśmy i coraz dalej jeździmy Ale obie ekipy są w dechę więc polecam dla próby i z jednymi i drugimi pojechać Pozdro Dzięki Lepec,ale wątek pikników jest już chyba zamkniety wiec jak się do was podlączyć? A bikersi to już wyższa dla mnie ranga skoro wypady w górki już mają. pzd jeszcze może napisz jaki rodzaj nawierzchni preferujesz , większość woli leśne sciezki ale sa i tacy którzy po asfalcie jezdza . A jeśli gdzies jeździsz sama zostaw info na forum gdzie i o której zaczynasz wycieczke i może ktoś do Ciebie dołączy Grzeg wolę lasy,unikam asfaltu no chyba ze malo ruchliwa trasa bo mialam juz bliskie spotkanie z czterema kółkami.No właśnie sęk w tym że chce dołączyc do kogos obeznanego w trasach,zawsze milej i bezpieczniej.po świętach marzy mi się Pszczyna. pzd
DEVILEK Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgadaj się z ekipą piknikową, będziesz z całą pewnością dobrze się czuła. Tempo spokojne, każdy da radę. Pszczyna mówisz ; więc zarezerwuj sobie cały dzień, ale żałować nie będziesz. Po drodze jest z kim pogadać, pośmiać się. Z drugą częścią ekipy także możesz się zabrać na wyjazd, ale tempo znacznie większe. Co nie oznacza, że nie czekamy na ostatniego
Lapec Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Dzięki Lepec,ale wątek pikników jest już chyba zamkniety wiec jak się do was podlączyć? Grupa istnieję i ma się dobrze, ino telefonicznie się zgrywamy, napisałem Ci PW popołudniu, musiałaś przeoczyć Dołączyć można zawszę, zapraszamy, temat otwarty jest jak zostawisz posta na pewno ktoś odpiszę Pszczyna będzie na bank, ale kiedy to zobaczymy, marzy mi się wyjazd 2 grup na dwa tempa i może np pomysłem Karpika nocą. Ale to już kiedy indziej omówimy ...
grzegorzkm Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 jesli chcesz zaliczyc Pszczyne to nie ma problemu tutaj chyba wiekszosc zna droge , tylko ze to jest z Katowic 80km tam i z powrotem , dasz rade? Jesli dasz to pisz kiedy ci pasuje jechac cos wymyslimy , a w przyszłosci zapraszam na wycieczke do Wisły
katowiczanin Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Jak już poruszony został temat Pszczyny i Wisły, to ja bardzo chętnie bym się przyłączył
Eastern Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Do Wisły bikiem także bym się wybrał, chętnie poznałbym drogę.
katowiczanin Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Ktoś chetny pokrecic po południu dzisiaj na lekko ?
katowiczanin Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Chce ktoś dzisiaj spalić trochę kalorii i zrobić miejsce na resztę świątecznego jedzenia ?
Phenixa Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 Spalam jutro kalorie poświąteczne? Kto jeszcze? Start Muchowiec 16.00 na 1,5 h.
bench Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Spalam jutro kalorie poświąteczne? Kto jeszcze? Start Muchowiec 16.00 na 1,5 h. Dopiero wyrabiam kondycje ale kiedys chetnie:D
Avatarus Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 Byłby ktoś jakoś w czwartek-sobotę chętny na jakiś wypad z Katowic (3 stawów na przykład) na jakieś 40-60km tempem 20-25km/h?
Phenixa Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Napisano 13 Sierpnia 2014 Tak szybko nie jeżdżę W piątek wybieram się na Leśną Rajzę.
Avatarus Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzięki za informacje Phenixa, ale całego piątku nie mogę niestety poświęcić na wycieczkę (chciałbym się uwinąć w góra 4 godziny), bo do Leśnej Rajzy to z tego co widzę to pierw trzeba dojechać do tarnowskich gór, a gdy tam już dojedziemy to czeka nas jeszcze 90km drogi + powrót czyli cały dzień jak nic , chyba że się mylę ? Spyker34 - a o której godzinie by Ci odpowiadało?
spyker34 Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 może trasa do Pyrzowic przez Wojkowice ? lajotwym dostosowanym do kobiety 8 moge sie zameldowac
Phenixa Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 Nie dzięki Spyker34 za propo. Śmignijcie z Avatarusem.
Avatarus Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 ok sypker, to z chęcią poznałbym trasę przez Wojkowice. A można by ciut później zacząć aby się wyspać (np: 9:30 ? ) - i gdzie start (może gdzieś w Parku Śląskim?)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.