bokslek Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam otoz mam problem . wczoraj jechalem sobie dosc szybko po polu .Sytuacja jest taka ze chcialem wybic sie z gorki .I poczulem ze cos peklo na kierownicy .Dodatkowo po ladowaniu widelec mialem wysuniety z 40 cm .. Zajechalem Do domu .Rozebralem kompletnie przedni widelec . i patrze mam pekniete oby dwie sprezyny w polowie ..I tu teraz moje pyt gdzie kupic takie takowe sprezyny . Dodam ze 1 cala sprezyna ma z 40 cm ..Z gory dziekuje za pomoc ..I przepraszam za bledy ale pisze z telefonu .
Scarper Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Obstawiam że makrokesz, typu dwupułka zoom, bo żadnego tłumika. A jeżeli ktoś ma coś markowego to powinien wiedzieć co ma.
bokslek Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Napisano 8 Kwietnia 2014 Model to RST CAPA TL . To jest ten sam model co jest w tym temacie . http://www.forumrowerowe.org/topic/22867-amor-rst-capa-tl/
lyndowss Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Dodam ze 1 cala sprezyna ma z 40 cm O co chodzi? Masz trzy możliwości: - dorabiasz sobie sprężyny - szukasz taki sam amortyzator i przekładasz sprężyny - liczysz na szczęście, że ktoś będzie akurat sprzedawał sprężyny osobno do takiego amortyzatora - kupujesz nowy amortyzator Tak w ogóle to jest już zabytek. Pierwsze trzy opcje są nieopłacalne. Najprostsza, najtańsza i najpewniejsza jest opcja numer dwa, ale nie ma to sensu i lepiej wybrać ostatnią opcję i się nie martwić. W dodatku jest najpewniejsza. Inaczej czeka Cię szukanie, dorabianie i ogólnie trochę zachodu, a co to tego amortyzatora to nie warto. Chyba, że genialnie pracuje, albo jakieś inne aspekty przeważają.
BajkowiecxD Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 mam calą lewą golen na sprzedaż z tego własnie amortzyatora,sprawna,tyle ze to pod kolo 24 i nie wiem czy bedzie pasowac no chyba że dasz dobrą cene,to moge sprzedac caly,da sie przerobić na 26
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.