Iron79 Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam, nowa rama, nowe stery, kupiłem wraz z ich montażem ..wydaje mi się , że ktoś skopał robotę , możecie ocenić ? Zdjęcia Czy łożysko nie powinno się wbić do oporu aż oprze się o "bierznie" ? Co proponujecie zrobić , da się je teraz delikatnie wbić i wycentrować ?
BajkowiecxD Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 popraw zdjęcie,bo mi sie nie wczytuje :/ Jeśli robil to serwis to powinno być okej
klon Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Łożysko powinno dość luźno wejść i wyjść, nie jest ono nabijane, Twoje jest pod kątem, więc może się delikatnie zaklinowało.Miski są wbite poprawnie.
Rulez Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 łożysko nie weszło do końca, (a może przemieściło się już po osadzeniu w misce) w miejscu gdzie jest wyżej, po prostu lekko je dobij przez jakiś drewniany kołek.
Iron79 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Napisano 8 Kwietnia 2014 Faktycznie , lekkie stuknięcie zestawem młoteczek + kołek drewniany i łożysko wpadło na swoje miejsce. Wszystko git. Podziękował Panowie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.