Kekacz Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Już kilka razy powtarzałem na tym forum, że używanie maszynki i benzyny to proszenie się o kłopoty, bo pół roweru będzie zachlapane rozpuszczonym smarem. Najbliższa okolica również. Jak widać, potwierdza się to.
qbaepp11 Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Jak by kogo interesowało( Wrocław i północne okolice) to u mnie w Lidlu stoją jeszcze trzy stojaki stan na wczoraj wieczór..
BikerLight Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Już kilka razy powtarzałem na tym forum, że używanie maszynki i benzyny to proszenie się o kłopoty, bo pół roweru będzie zachlapane rozpuszczonym smarem. Najbliższa okolica również. Jak widać, potwierdza się to. Być może przynosi to dobry rezultat w innych maszynkach które mają rozbudowany system zbierający detergent na wyjściu łańcucha np. w maszynce Finish Line. Tak czy owak mocno stężony roztwór Ludwika i wody dał świetne rezultaty. Z maszynki leci sporo piany, ale wystarczy podstawić jakieś naczynie i myślę że bez problemu da się wykonać czyszczenie choćby i na balkonie. Tak czy siak końcowy rezultat uważam za świetny, łańcuch praktycznie w 100% czysty.
Kakadu90 Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Przed chwilą wróciłem z testu koszulki z Lidla i muszę powiedzieć że jest fenomenalna zamek nic nie uciska jak zarzucali niektórzy wyżej, pot jest odprowadzany dobrze, zamek działa idealnie. Kupiłem rozmiar M. Dzisiaj wychodząc ze szkoły widziałem na Morskiej rowerzystę w koszulce z Lidla także widać że cieszą się popularnością. Jeżeli kogoś to interesuje to w Lidlu w Chwaszczynie dzisiaj były jeszcze 3 koszulki 2x XL i jedna L, 4 pary spodenek, jedna pompka i trochę rękawiczek i skarpet. Była także ostatnia para butów 45 pomarańczowe.
rafal0383 Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Jak by kogo interesowało( Wrocław i północne okolice) to u mnie w Lidlu stoją jeszcze trzy stojaki stan na wczoraj wieczór.. Czy mogłbyś wziąć dla mnie jeden stojak?
qbaepp11 Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Czy mogłbyś wziąć dla mnie jeden stojak? Dzisiaj wyjeżdżam po pracy i nie będę miał czasu.
Jurcyk Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Dzisiaj kupiłem w Lidlu we Wrocławiu zachwalaną koszulkę i skarpetki rowerowe.
dzialo7 Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż koszulkę kolarską z lidla w kolorze czerwonym i rozmiarze L, oraz spodenki czarne w rozmiarze M. Są nowe z metkami. Kupiłem po dwa rozmiary i niestety zapomniałem ich oddać. Uprzedzam pytania - nie są jeżdżone ani używane. Raz tylko przymierzone. Pachną jeszcze chinami:)
5pirit Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Jak ktoś będzie przejeżdżał przez Piłę to w Lidlu na ul. Bydgoskiej są jeszcze dwa stojaki, trzy kaski, lampki, rękawiczki, maszynki do łańcucha, skarpety i pewnie cosik jeszcze zostało.
desper11 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Kupiłem sobie w końcu w lidlu stojaczek bo już kręgosłup wysiadał od czynności serwisowych - jest rzeczywiście świetny i rękawiczki - też całkiem niezłe. W Siedlcach wczoraj wieczorem było jeszcze z 7 stojaków, trochę rękawiczek, maszynek i pompek i gaci oraz dwie koszulki w rozmiarze M i L. XL niestety dla mnie zabrakło. Nie kupiłem na początku oferty razem ze stojakiem bo nie miałem przekonania a szkoda kasy i teraz żałuję... Butów nie było. Jakby ktoś miał/widział w rozmiarze 45 niedaleko Siedlec to bardzo proszę i info.
Hogg Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Takie buty w tym rozmiarze oferuje chyba jeden z kolegów z forum. Przejrzyj wątek
desper11 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Z tego co widziałem kolega miał 43, ale dzięki za pomoc
offmarkus Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw zdecydowałem sie na zakup stojaka. Niestety dzisiaj po dotarciu do bieruńskiego lidla dowiedziałem się, że wczoraj sprzedali ostatni Poszukam dzisiaj jeszcze w Oświęcimiu... Może ktoś się orientuje czy w jakimś z tyskich sklepów jest jeszcze stojak?
arekm Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Zadzwoń na infolinię lidla - są w stanie sprawdzić stany swoich sklepów.
offmarkus Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Właśnie zadzwoniłem - do 15 minut miałem dostać smsa z wiadomością czy są stojaki gdzieś w Tychach lub Oświęcimiu, ale sms przyszedł po minucie - jakby to kogooś interesowało to ani w Tychach ani w Oświęcimiu stojaków już nie ma.
dublet Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Kupiłem sobie w końcu w lidlu stojaczek bo już kręgosłup wysiadał od czynności serwisowych - jest rzeczywiście świetny i rękawiczki - też całkiem niezłe. W Siedlcach wczoraj wieczorem było jeszcze z 7 stojaków, trochę rękawiczek, maszynek i pompek i gaci oraz dwie koszulki w rozmiarze M i L. XL niestety dla mnie zabrakło. Nie kupiłem na początku oferty razem ze stojakiem bo nie miałem przekonania a szkoda kasy i teraz żałuję... Butów nie było. Jakby ktoś miał/widział w rozmiarze 45 niedaleko Siedlec to bardzo proszę i info. A nie możesz jednego stojaczka zakupić dla mnie? Bywasz w Warszawie lub okolicy?
krychood Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Mogę potwierdzić pozytywne opinie na temat stojaka serwisowego - świetnie trzyma rower. Nic tylko brać póki są (ja swój dostałem dopiero w 3 lidlu, który odwiedziłem - wziąłem ostatni).
DIYaudioPawelS Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 wpadlem do lidla po lody... rozgladam sie a tam jeszcze 3 pary butow (czarno-biale rozmiar 45!), 3 plecaki i pelno pompek i wkladek do butow a pamietacie ten film gdzie zabijali sie w lidlu o jakies tam klapki? pelno tego lezalo! widac nie wszedzie sa takie swiry
gad Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 To są inne klapki http://fanlidla.pl/gazetka/2014.06.05.sprzet.plazowy/16903,Chodaki,damskie
DIYaudioPawelS Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 mozliwe, nie przygladalem sie moze mi ktos wyjasnic o co chodzilo z tamtymi? to jakas znana marka? bo paskudnie wygladaly :/
BikerLight Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Ponoć tak, to jakiś hit i są trendy, trza je nosić inaczej szacuna na dzielni nie będzie
Artwro Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Tak,tak marka jest tak znana jak kubuś daniels u mnie na dzielnicy,nie wygłupiajcie się,tanie mięso psy jedzą.Nie ma co się zachwycać rekawiczkami i majtkami z lidla,to tak jak hit tudzież real, kiszka i tyle.Co prawda stojak z lidla chwalę sobie ale czyż nie wyjątek potwierdza regułę?.
rafalzi Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 mozliwe, nie przygladalem sie moze mi ktos wyjasnic o co chodzilo z tamtymi? to jakas znana marka? bo paskudnie wygladaly :/ Znana, podobno. Ja tam wcześniej nie słyszałem, ale ja w ogóle jestem nie na czasie. Albo jestem taki głupi i nie doceniam ich wspaniałości. Tak jak tej maskotki za 22zł, po wcześniejszym wydaniu 200 - przykład klasyczny, jak głupi są ludzie i jak łatwo im wmówić, że czegoś chcą. http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/Furia-klientow-Tesco-Przez-Angry-Birds-a31746
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.