karol_sied Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam! Chciałbym żebyście poradzili mi jakiś trening. Mam 16 lat/ok 180 cm wzrostu/ ok. 60 kg. Do tej pory jeździłem rekreacyjnie ok. 100-150 km/miesiąc (czyli dosyć mało). Chciałbym zwiększyć kondycję i poprawić wydolność płuc.
tenjin Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 a mnie ciekawi taka rzecz: jeżdze na rowerze tak czesto jak moge jednak moj tydzien wyglada mnie wiecej tak: -3 razy trening sztuk walki 1,5 h -2 razy wycieczka rowerowa albo katowanie sie po lasach albo dłuzsze wycieczki. - czasami dochodzi do tego jesczze jedna bonusowa w niedziele treningi walki nie sa jakos szczególnie konkretne na nogi jednak przez caly tydzien moje miesnie pracują mniej lub bardziej czy takie napieranie (oczywiscie nie daje dzien w dzien z siebie 100%) poprawia kondycje rowerowa czy aby zwiekszyc moc trzeba organizmowi dawać dni odpoczynku, zaznaczam ze mam 22 lata i nie czuje sie źle po takim tygodniu, pytanie moje jest skonkretyzowane na "jak to sie przekłada na rowerowy power" pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.