pablo102425 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Dodaję ten temat w tym dziale ponieważ nie wiem gdzie go umieścić. Chciałbym abyście zweryfikowali tą osobę a może wiecie kto to jest, znacie tego gościa. Spójrzcie na jego treningi, na ilość km, czasy, ilość siłowni, biegania, basenu, areobiku. To jakiś nadczłowiek? Nie wyobrażam sobie żeby ktoś poza czołówką mógł tak trenować.
kris750 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 jaki trenig takie efekty spójrz np. na jego rekordy życiowe np. godzinny bieg 9,36 km, no to ja takie tempo ustalam jak sobie robię biegi relaksacyjne p.s facet jest ode mnie 5 lat straszy
Yoschi Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Chyba na każdym treningu z endo jest coś nie tak z max prędkością, też mi się to zdarzyło kiedyś ale nie za każdym razem. Tępo po asfalcie spokojne 19/20 km/h nawet przy dużych dystansach można jechać bez zmęczenia. Jak ktoś ma dużo czasu wolnego to czemu nie.
kris750 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 max prędkości to wina GPS, ten facet o tym napisał w komentarzach pod tymi swoimi treningami.
Niedzwiedz1 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 W każdym treningu ma Vmax po 300 czy 500km/h a raz nawet ponad tysiąc... Jakby raz coś takiego wywaliło to można zrzucić na błąd telefonu, ale nie przy każdym treningu... 250km w ciągu dnia, ze średnią ok 20 jest do zrobienia jak najbardziej jeśli tylko komuś się chce, ale chyba nie codziennie i to jeszcze przeplatane aerobikiem. Raczej przekręt grubymi nićmi szyty przy edytowaniu plików gpx czy jakie one tam są.
Marcint96 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Ja uważam że przekręt, jak się patrzy... Coś trzeba robić w życiu, kiedy on by spał ? regenerował się, skąd by miał pieniądze ? W endo można se wpisać dowolną odległość i czas, a średnią prędkość endo liczy sb. na pdst. nowych danych. Pokażcie mi kogoś kto tyle jeździ i żyje, który zawodowiec, ma takie treningi ?
Gość Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Też coś mi się nie chce wierzyć żeby kolesiowi się chciało jeździć codziennie takie dystanse i żeby miał na to czas i siły.
victor89 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Jeżdżąc na rowerze używam endomondo na nokii e52 i niemal za każdym razem mam vmax >100kmh
MrMacko06 Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Mamy 18 października a od 1 ani jednego treningu... Ogólnie nie mówie, że się nie da, ale gościu ma chyba za dużo czasu wolnego.Z tego co posprawdzałem to większość aerobiku w domu. Więc pieniądze nie powinny mieć znaczenia. Wystarczy kasa na rower i te pływalnie. Najbardziej ciekawi mnie jak i ile razy dziennie gościu ładuje telefon. Może ma dymano w rowerze.
rzezniol Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Ja to powiem tak ... Kiedyś gdzieś słyszałem ze Michael Phelps dziennie w okresie przygotowawczym przepala kilkanaście tyś kalorii ... W statystykach tego kolesia endomondo wskazuje też po kilkanaście tysięcy na dzień ... Dlaczego ten koleś nie ma przynajmniej połowy tych medali co przytoczony pływak (18 mistrzostw olimpijskich, 26 mistrzostw świata) ? Jak dla mnie mało realne Pozdro
Mod Team michuuu Napisano 18 Października 2013 Mod Team Napisano 18 Października 2013 Jak dla mnie mało realne Zmieniłbym mało na nie.
wojtas7 Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 może i realne, komentarze typka i codziennie inne trasy świadczą że może to być prawda. ale ja na to patrzę jak na szlak .gpx codziennie bezdomnego, który po śmietnikach codziennie np 30km na piechotę pokonuje. czy to sport? ;] prędkości średnie tego człowieka na rowerze też ledwo przekraczają z rzadka 20 km/h. co to za wyczyn całymi dniami kulać się takim tempem? co kto lubi.
cienkun Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 prędkości średnie tego człowieka na rowerze też ledwo przekraczają z rzadka 20 km/h. co to za wyczyn całymi dniami kulać się takim tempem? No jak dla mnie spory wyczyn. 250 km z prędkością 20 km/h = 12godz.30min. Jeżeli jesteś wstanie kręcić przez ponad 12 godzin i nie jest to dla Ciebie wyczyn, to wnioskuję, że pożywiasz się etyliną. Kompletnie nierealne. Chyba że u tego człowieka doba ma 72 godziny... edit. 250 km dziennie jest jak najbardziej do przejechania, ale czasu lub sił na nic innego już nie będzie, biorąc pod uwagę, że 8 godzin snu, to po takiej wycieczce, to absolutne minimum.
Yoschi Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 W tym roku zrobiłem 220km że średnia 22 mając 20kg nadwagi i następnego dnia szarpalo mnie na więcej, nie jest to jakiś wyczyn takim tempem o ile regularnie robisz długie dystanse.
cienkun Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Tak, ale gdzie tu jeszcze czas na bieganie, siłownie i pływanie??
General Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Jak najbardziej możliwe. Rocznik 70 to już spokojnie może być emerytowany mundurowy. I z nudów zapełnia sobie dzień rowerem. Pamiętam jak jeszcze zaglądałem na bikestats to był tam emerytowany górnik, który robił dzienne przeloty w granicach 150-200 km. Mi praca z dojazdami zajmuje ok 9-10 godzin. Równie dobrze mógłbym w tym czasie jeździć na rowerze w tempie krajoznawczym. Popatrzyłem na czas z kilku dni z jego aktywności i zamykają się one łącznie w granicach 7-9 godzin. Więc jak pisałem, dla nudzącego się emeryta przyzwyczajonego do ciągłego ruchu nic szczególnego.
wojtas7 Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 haha agent Tomek sobie jeździ mając 36 lat na emeryturze ;-) moim zdaniem to jest wyczyn o tyle że koleś ma dupę ze stali, kręgosłup go nie boli, ręce nie drętwieją. Ale kondycyjnie jazda 18-20 kmh to taki spacer.
Mod Team durnykot Napisano 18 Października 2013 Mod Team Napisano 18 Października 2013 Zakładam,ze osoba, o której piszecie , nie wyraziła zgody na "obgadywanie". Profil został usunięty. Uprasza się nie zakładanie takich tematów. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.