Skocz do zawartości

[Siemianowice Śl] wspólne treningi, wyprawy

krzysbre

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Jest ktoś chętny do jazdy od wtorku do piątku między 6 a 9-10 rano? Taka wczesną pora bo prosto po robocie, a potem inne obowiązki...Startuję z Azot w Chorzowie, kierunek jeszcze nieznany. Nie musi być od 6.oo byle skończyć ok.10.

Napisano

Ja raczej w deszczu na szosowce nie pojezdze :( po pierwsze slisko a po drugie nie mam blotnikow i troche by chlapalo :) teraz swieci slonko wiec moze dzis sie uda. Wczoraj w zwiazku z pogoda czyscilem mtb :)

Napisano

Ja to juz dwa dni nie krecilem. Ta pogoda mnie dobija deprechy dostaje :(

a ja w tym miesiącu byłem 4 razy...to dopiero porażka ...brak czasu totalnie,,w sobotę ma nie lać to mozę sie uda coś lajtowo pokręcić

Napisano

@wojciecho znam ten bol. Trenowac by sie chcialo alw nie ma kiedy a jak jest to zas pogosdy nie ma. Pomysl sobie ze do tego jest coraz zimniej :/ trzeba powoli prasowac dlugie spodenki i kurteczke na rowerek, kolejny etap ocieplacze rekawice i kominiarka :/ masakra ale w przyszlym roku znow bedzie lato.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

siema zapraszam do wątku Pikniki K-ce i Zagłębie , szykujemy w niedziele wypad na zamek lipowiec

Start - Niedziela godzina 10:00 Pub Panorama na ligocie ul. śląska 75. dystans ok 50km w jedną strone.

Napisano

ja jeżdże na crossie Filip na Mtb Marcin na mtb, ale szosy żaden z nas nie posiada, wycieczkę prowadzi Filip także z tego co wiem to unika dróg jak się da to jak najwięcej lasami i lokalnymi drogami.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...