BajkowiecxD Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Witam, mam takie pytanie Kolega zmienia stery kupił jakieś tam ale bez gwiazdki Czy gwiazdka moze być od starych sterów czy musi byc nowa?
rzezniol Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Ciekawy jestem jsk wtciągniesz starą :-) Oczywiście że może być stara ... Pozdro Klepnięte mobilnie z Żelka
Fenthin Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Rozumiem, że w widelcu ma już gwiazdkę? Jeśli tak, nie ma powodu, by męczyć się z jej wybijaniem i nabijaniem nowej, identycznej. Natomiast nie przebijałbym starej z jednego widelca do drugiego.
krokuss0 Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Wyciąga się wybijając ją - proste. Natomiast też bym starej nie używał, chyba że jest już w widelcu - wtedy może zostać - po uprzedniej inspekcji ocznej
rzezniol Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Wyciąga się wybijając ją Są widelce które przy koronie mają mniejszy otwór w sterówce niż na górze i gwiazdka nie daje się wybić dołem ... Jedyna droga to do góry a w tą stroną to wiadomo ... klinuje się. Pozdro
krokuss0 Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Są widelce które przy koronie mają mniejszy otwór w sterówce niż na górze i gwiazdka nie daje się wybić dołem ... Jedyna droga to do góry a w tą stroną to wiadomo ... klinuje się. Pozdro Wybijając od dołu równomiernie poszczególne listki nie będzie się klinować - używając rury można gwiazdkę lekko "zwinąć" i wybić bez problemu.
Bagins Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Dokładnie. Wybić się da, nawet gładko idzie. Jednak w tym przypadku nawet jak uda się jej nie uszkodzić to jej nie wykorzystasz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.