Killaz Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Witam,Kupiłem 9-rzędową kasetę Shimano, otrzymałem coś takiego: Uploaded with ImageShack.usI sam nie wiem, czy ja tego nie rozumiem jako laik, czy jednak ktoś sobie w kulki leci...
MokryxD Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Yyy? Co ci się nie podoba w tej kasecie? Kaseta jak kaseta. Może napisz model jaki zamawiałeś, to będziemy mogi coś pomyśleć.
Mod Team michuuu Napisano 2 Września 2013 Mod Team Napisano 2 Września 2013 A w czym problem 7 zębatek znitowanych dwie ostatnie luzem.
Killaz Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 Właśnie o te dwie luzem mi chodzi. To normalne? Nie trzeba ich przynitować do kasety?
Kiciok Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Wolnobiegi są całe. Koronki luzem to norma w kasetach. Tak ma być.
przemeklomza Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 zakładasz kasetę na bębenek, dokładasz dwie ostatnie zębatki i skręcasz
pentagram1985 Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 pewnie chciałeś wolnobieg a sprzedawca sprzedał Ci kasetę i pewnie nie wiesz jak to zamontować na piaście przystosowanej pod wolnobiegi. Nie da się, a kaseta normalna.
Terrqge Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Niektóre kasety (te z wyższej półki zazwyczaj) nie są w ogóle znitowane i w razie konieczności możesz wtedy wymienić każdą zębatke oddzielnie, w twoim przypadku tylko 2 najmniejsze da radę zmienić kiedy się zużyją. /wytapatalkowane z soli
Fenthin Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Aaaaaaaaaa!!! Więcej nie da się już napisać, więc temat zamykam. W razie czego (otwarcie, chęć dopisania czegoś) - przycisk "Zgłoś".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.