FreeBikeGPS Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca Hej, nazywam się Andrzej. Od prawie 10 lat mieszkam w Niderlandach. Pracuję w IT (codziennie do pracy jeżdżę na rowerze). W wolnych chwilach tworzę aplikację, która pomaga rowerzystom na trasie. 1 Cytuj
dorjan Napisano Poniedziałek o 21:52 Napisano Poniedziałek o 21:52 (edytowane) Dzień dobry. Mam na imię Janek i jestem już dziadkiem. Rowerem jeździłem i nadal jeżdżę odkąd pamiętam, a teraz kupiłem już kolejny rower dla wnuczki. Niewiele wiedziałem o dziecięcych rowerach, więc pierwszym był Trek Precaliber o kołach 16", ale już z niego wyrosła, a ja nabrałem "doświadczenia" w dziecięcych rozmiarach. Czytam ForumRowerowe.org i wiem już więcej, choć nie ze wszystkim "mądrościami" się zgadzam. Przyszedł czas na rejestrację i może podzielę się moimi wątpliwościami. Jestem z Podlasia, ale bardziej to pogranicze z Warmińsko-Mazurskim. Edytowane Poniedziałek o 21:53 przez dorjan 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi