naphozord Napisano 11 Lipca Napisano 11 Lipca Witam wszystkich , mam nadzieję że zagoszczę na dłużej . 20 lat nie jeździłem 🫣 2 Cytuj
Tekaj Napisano 13 Lipca Napisano 13 Lipca Cześć wszystkim. W tym miesiącu po prawie 20 latach zaczęła pękać rama, więc stanąłem przed kupnem nowego sprzętu. Cytuj
jozi Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca Cześć, czerpię wiedzę z Waszych wpisów, więc watro by było też się przywitać. 👍 2 Cytuj
Sebastian_75 Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Witam, jestem na etapie wymiany roweru i rozważam rower z silnikiem Bafang m510 i GX panasonic ulritimate, oby dwa rowery typu sum. Czy mógłby mi ktos podpowiedzieć który z silników był by lepszym wyborem. Cytuj
baca350 Napisano 7 Września Napisano 7 Września Witajcie maniacy. Czepilem się roweru późno po 60ce, ale mi odbiło. Ale mam ich sprawnych 9, 10ty w zawisie bo się bronie, Kręcę się za to 350 dni w roku bez wymówek, jest bossko! Już mam 67. 3 Cytuj
Rumcajs997 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Uszanowanie dla wszystkich forumowiczów. Właśnie sobie kupiłem nowy rower (przegladanie tego forum dużo pomogło), bo stary sztrucel ma już ze 20 lat. Poza tym muszę się wziąć za siebie, więc mam nadzieje, że nakręcę kilometrów. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi