Michcio34 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam Serdecznie Państwa ! Planuję kupić rower , chcę się nim ścigać (maratony) oraz jazda w fr/enduro , ale też nieraz robić trasy ok.150km/200km . Moje kryteria to rower firmowy,solidny,i bardzo ale to bardzo szybki . Budżet to 1500zł (mogę nadciągnąć na 200zł ale wolałbym nie ale jak rower był by bardzo ale to bardzo bardzo szybki to nadciągne) . Najlepiej Giant/Cube/Scott . Witam Serdecznie Państwa ! Planuję kupić rower , chcę się nim ścigać (maratony) oraz jazda w fr/enduro , ale też nieraz robić trasy ok.150km/200km . Moje kryteria to rower firmowy,solidny,i bardzo ale to bardzo szybki . Budżet to 1500zł (mogę nadciągnąć na 2000zł ale wolałbym nie ale jak rower był by bardzo ale to bardzo bardzo szybki to nadciągne) . Najlepiej Giant/Cube/Scott . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Wróżę ekspresowe zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio34 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Wróżę ekspresowe zamknięcie tematu. Czemu ? Bo chcę rower kupić , przecież po to ten dział jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BudekPL Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Prowo i tyle w temacie. PS. kupię Boxxera przy okazji za 20 zyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie do modów już poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio34 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie do modów już poszło. COOOOOOOOOOOOOOOO ? CO JA ZROBIŁAM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ze swojej strony poleciłbym taki model O a do tego gratis laseczka http://allegro.pl/sparta-solidny-i-szybki-rower-miejski-meski-i3439633986.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 myślę, że to się nada. http://allegro.pl/axer-sport-frico-rowerek-biegowy-regulowany-czerwo-i3375713168.html Niestety w tym rowerze wiele zależy od kolarza... bo ten rower będzie tak szybki na ile szybki jest jego prowadzący , ale wierzę w Ciebie poza tym, czyżby rozdwojenie jaźni - mężczyzna a mówi o sobie "zrobiłam" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 http://tablica.pl/oferta/sprzedam-rower-gorski-ID3hwYT.html#76e4f0a3ee będzie idealny, solidny (gruba rama), szybki (bo czerwony) i będzie idealny do fr bo rama amortyzowana P.S.: Adminie widzisz i nie grzmisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio34 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 http://tablica.pl/oferta/sprzedam-rower-gorski-ID3hwYT.html#76e4f0a3ee będzie idealny, solidny (gruba rama), szybki (bo czerwony) i będzie idealny do fr bo rama amortyzowana P.S.: Adminie widzisz i nie grzmisz.... Fajny ten rower , wygląda na sportowy . Fajne amortyzatory do skoków , solidna rama jutro zadzwonię . Coś jeszcze macie? To konto brackiego . Ze swojej strony poleciłbym taki model O a do tego gratis laseczka http://allegro.pl/sparta-solidny-i-szybki-rower-miejski-meski-i3439633986.html Jak by nie ta rura wydechowa to fajny rower myślę, że to się nada. http://allegro.pl/axer-sport-frico-rowerek-biegowy-regulowany-czerwo-i3375713168.html Niestety w tym rowerze wiele zależy od kolarza... bo ten rower będzie tak szybki na ile szybki jest jego prowadzący , ale wierzę w Ciebie poza tym, czyżby rozdwojenie jaźni - mężczyzna a mówi o sobie "zrobiłam" ? kpisz sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Popatrz na temat jaki zalozyles 150 zl ??? a moze poprostu z rozpedu sie pomyliles i mialo byc 1500 zl ?? bo to kolosalna roznica te jedno zero !! dlatego te kpiny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 kpisz sobie? ja? gdzieżbym śmiał. Podchodzę tak samo serio do tematu jak pozostali użytkownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio34 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Popatrz na temat jaki zalozyles 150 zl ??? a moze poprostu z rozpedu sie pomyliles i mialo byc 1500 zl ?? bo to kolosalna roznica te jedno zero !! dlatego te kpiny ! A no tak 1500zł błąd ja? gdzieżbym śmiał. Podchodzę tak samo serio do tematu jak pozostali użytkownicy Czyli serio ? OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 no to ty masz fajny rowerek http://rowerykands.pl/rowery/8-kands-maestro-men-28.html i jeszcze zostaje na osprzet dodatkowy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio34 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 no to ty masz fajny rowerek http://rowerykands.pl/rowery/8-kands-maestro-men-28.html i jeszcze zostaje na osprzet dodatkowy !! No,no fakt postarałeś się widać że ten rower jest stworzony do wyścigów . a coś jeszcze macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 1500 do FR/enduro ? Jak się baaardzo postarasz to starą konę stinky zmasakrowaną kradzioną może znajdziesz... Nie ten budżet do FR IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Kup sobie Lazaro Integral / Kands Maestro / Tander Navigator (na alivio) resztę zainwestuj w siodełko, chwyty i co tam uważasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Zdecydowanie propozycja Smyq90 jest najlepsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio34 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 1500 do FR/enduro ? Jak się baaardzo postarasz to starą konę stinky zmasakrowaną kradzioną może znajdziesz... Nie ten budżet do FR IMO. Lubię ekstremalną jazdę , kumpel jeździ na składaku ze mno po lasach i daje rade . Raz nawet na takiej chopie salto zrobył . Kony nie chce , ja chce firmowy . Kup sobie Lazaro Integral / Kands Maestro / Tander Navigator (na alivio) resztę zainwestuj w siodełko, chwyty i co tam uważasz. Dziwne nazwy mają , po co mi siodełko , chwyty ? Ten rower tego nie ma ? EEEEE to pewnie jakiś słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Żebyś na czym miał wygodnie usadowić dupsko i oprzeć "giry" ... Coś wydaje mi się, że temat jest podobny do tych gdzie ojciec kupował dziecku rower najpierw za 10tyś zł a potem za 2tyś zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Weź ktoś usuń ten temat, bo autor to typowy troll... Swoją drogą propozycja Piehurssona jest chyba najbardziej trafiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Lubię ekstremalną jazdę , kumpel jeździ na składaku ze mno po lasach i daje rade . Raz nawet na takiej chopie salto zrobył . Kony nie chce , ja chce firmowy . Dziwne nazwy mają , po co mi siodełko , chwyty ? Ten rower tego nie ma ? EEEEE to pewnie jakiś słaby Ekstremalna jazda na rowerku za 1500,-... Ja pier#$%@ To ja wydałem 1700 na rowerek do jazdy po zróżnicowanym terenie w celach rekreacyjno-sportowych, a za 1500 można szukać maszyny do ekstremalnej jazdy ? Że też ja nie wiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jazda ekstremalna to dla jednego zap*****lanie po szosie a dla innego zjazd ze Śnieżki. Sądzę, że jeżeli autor(ka) nie jest trolem to poda swoje dokładne wymagania i w tych kryteriach coś ciekawego wybierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Fajny ten rower , wygląda na sportowy . Fajne amortyzatory do skoków , solidna rama jutro zadzwonię . Coś jeszcze macie? Jak by nie ta rura wydechowa to fajny rower No,no fakt postarałeś się widać że ten rower jest stworzony do wyścigów . a coś jeszcze macie? Lubię ekstremalną jazdę , kumpel jeździ na składaku ze mno po lasach i daje rade . Raz nawet na takiej chopie salto zrobył . Kony nie chce , ja chce firmowy Dziwne nazwy mają , po co mi siodełko , chwyty ? Ten rower tego nie ma ? EEEEE to pewnie jakiś słaby Jak dla mnie to tyle w temacie... @up łap kryteria autora Planuję kupić rower , chcę się nim ścigać (maratony) oraz jazda w fr/enduro , ale też nieraz robić trasy ok.150km/200km . Moje kryteria to rower firmowy,solidny,i bardzo ale to bardzo szybki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Dziwne nazwy mają , po co mi siodełko , Żeby ci sztyca w odbyt nie weszła, jak będziesz jechał te 150 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.