Skocz do zawartości

[Siodło] Męskie z dziurą do szosy max 200zł

wiking10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję wygodnego siodła z otworem anatomicznym do szosy. Cena max 200zł. Obecnie posiadam Selle Italia X0 bez otworu i nie jestem z niego zadowolony. 

Czy te siodła są godne uwagi?:

-SELLE ITALIA XR FLOW Whistle 

-VELO SENSO PRO

Proszę o doradzenie w tej sprawie siodło używam głównie do treningów, teraz też będzie mi potrzebne na trochę dłuższy rajd na Węgry.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Hej,

Chcialem zaproponowac tez Veno - ja mam je w w rowerze typu cross - przejechane 5 tys. i tylko starly sie napisy - reszta jak nowka.

4 wyprawy po 100+ km dziennie - nie powiem zeby zadek nie pobolewal - ale bol byl do zniesienia.

Jezdze z "pampersem".

Pozdro,

P.

Napisano

Ja polecam siodełko Selle Italia xr flow lite (lżejsza wersja zwykłego xr flow). 

Kupiłem je na karbonowy.com za niecałe 130zł, moje waży 220g do jazdy z wkładką bardzo wygodne siodło. 

Napisano

Witam

Nie chce zaczynać nowego tematu więc zapytam na tym, czy miał ktoś doświadczenie z selle italia Q-Bik Flow? Czy jest wygodne i można polecić. Mam okazję go kupić tanio do 100 zł. Wiem  ze siodełka to indywidualna sprawa ale może ktoś testował i powie czy jest wygodne tak w jeżdzie MTB do 100 km? Jestem amatorem i nie chce wydawać dużej kasy na siodło ale chce mieć wygodne w dłuższej jeżdzie  :) Albo jakie będzie wygodne takie do 100 zł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...