wiking10 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Poszukuję wygodnego siodła z otworem anatomicznym do szosy. Cena max 200zł. Obecnie posiadam Selle Italia X0 bez otworu i nie jestem z niego zadowolony. Czy te siodła są godne uwagi?: -SELLE ITALIA XR FLOW Whistle -VELO SENSO PRO Proszę o doradzenie w tej sprawie siodło używam głównie do treningów, teraz też będzie mi potrzebne na trochę dłuższy rajd na Węgry.
Mietek Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 A może Accent Veno?http://velo.com.pl/czesci/siodelka/accent/veno
pimbarian Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Hej, Chcialem zaproponowac tez Veno - ja mam je w w rowerze typu cross - przejechane 5 tys. i tylko starly sie napisy - reszta jak nowka. 4 wyprawy po 100+ km dziennie - nie powiem zeby zadek nie pobolewal - ale bol byl do zniesienia. Jezdze z "pampersem". Pozdro, P.
biegacz1 Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Ja polecam siodełko Selle Italia xr flow lite (lżejsza wersja zwykłego xr flow). Kupiłem je na karbonowy.com za niecałe 130zł, moje waży 220g do jazdy z wkładką bardzo wygodne siodło.
marlotnik Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Witam Nie chce zaczynać nowego tematu więc zapytam na tym, czy miał ktoś doświadczenie z selle italia Q-Bik Flow? Czy jest wygodne i można polecić. Mam okazję go kupić tanio do 100 zł. Wiem ze siodełka to indywidualna sprawa ale może ktoś testował i powie czy jest wygodne tak w jeżdzie MTB do 100 km? Jestem amatorem i nie chce wydawać dużej kasy na siodło ale chce mieć wygodne w dłuższej jeżdzie Albo jakie będzie wygodne takie do 100 zł?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.