SmKarol Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Witam, mam pewien problem dotyczący ramy. Jest to rama szosowa, wykonana z karbonu. Ostatnio zauważyłem luz między tuleją (nie jestem pewien, jak powinienem te części w ogóle nazwać) aluminiową, a karbonem. Wydaje mi się, że lekko się odkleiła. Spotkał się ktoś z Was z czymś takim? Kto mógłby to naprawić, bo raczej w zwykłym serwisie tego nie zrobią? Dorzucam zdjęcie.
Mod Team sznib Napisano 5 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2013 Luxtech naprawia karbonowe ramy. http://www.luxtech.com.pl/
SmKarol Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Dzięki za link, będę próbował się jutro z nimi skontaktować
lyndowss Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Daj znać co powiedzieli i jaki jest tego koszt. Podejrzewam, że na pewno nie mały.
SmKarol Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 Niestety na ten czas działalność wstrzymana. Kojarzy ktoś z was jeszcze jakieś sprawdzone firmy/osoby zajmujące się naprawą karbonowych ram?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.