Skocz do zawartości

[do 1200zł] rower dla mamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

17 kg.?? TO chyba w wersji ultra light! :laugh:  Klasyczne holenderki z całym szpejem typowym dla tego typu rowerów, ważą ponad 20 :teehee:

Rowery dahona na kołach 20 cali z najniższej kategori cenowej ważą 12,7 kg. Jest różnica...

057c1b6d7bb7a6c91c205e5413b1842e.jpg

Napisano

Rowery dahona na kołach 20 cali z najniższej kategori cenowej ważą 12,7 kg. Jest różnica...

Podoba Ci się to? Mi nie bardzo :D Ale to przecież nie ja będę używał ;)

Napisano

Ten Dahon jest do rozważenia ale najakiś większych kołach. Jakie są największe?

Chodzi o to żeby mozna było w miare prosto siedzieć.

Podrzućcie parę parę propozycji z ramą tego typu jak w pierwszym poście.

Napisano

Niby nie, ale nie kupiłbym roweru, który mi się nie podoba.

To jak jazda za karę...

Przecież jak jedzież na rowerze to i tak nie widzisz roweru w całości. A jazda za karę byłaby wówczas gdyby rower był ACH i OCH a le by w ogóle do przodu się nie poruszał.

Napisano

Przecież jak jedzież na rowerze to i tak nie widzisz roweru w całości.

Jeśli miałbyś kupić auto z takim samym wyposażeniem przebiegiem itd. itd. To wolałbyś za tą samą cenę kupić samochód, na który nie możesz patrzeć, czy jakiś, na którym mógłbyś zawiesić oko i byłbyś dumny z tego, że masz takie ładne auto?

Kupić coś co Ci się nie podoba mija się z celem. Najważniejsze jest, że właścicielowi się podoba.

Napisano

Panowie ... wszyscy chyba zapomnieli dla kogo ten rower ...

To rower dla kobiety ... 90% kobiet ma inne kryteria wyboru ...

1. Wygląd ...

2. Cena ...

i tego w sumie być nie musi 

3. Zastosowane rozwiązania techniczne

Co z tego że tamten samochód ma większą moc, jest ekonomiczniejszy, większy , lepiej wyposażony ... "ten jest czerwony i taki śliczny tego chcę" ...

Czy myślicie że moja matka potrzebuje osprzęt zamontowany Levelu F6 ? ...

Nie nie potrzebuje ale "jest śliczny" i cała reszta łącznie z cena się nie liczyła.

Pozdro

Napisano

Jeśli miałbyś kupić auto z takim samym wyposażeniem przebiegiem itd. itd. To wolałbyś za tą samą cenę kupić samochód, na który nie możesz patrzeć, czy jakiś, na którym mógłbyś zawiesić oko i byłbyś dumny z tego, że masz takie ładne auto?

Oj chłopie, akurat teraz trafiłeś jak kulą w płot. Ja samochód postrzegam tylko i wyłącznie pod względem użytkowym więc ani kolor ani wygląd kompletnie się nie liczy. Samochód ma być...

• pakowny jeśli musi przewieść dużo towaru
  • szybki, jeśli ma się szybko przemieszczać
  • mieć zawieszenie terenowe jeśli ma się poruszać po bezdrożach
  •  wygodny jeśli będzie służył do przemieszcza się na długie trasy
  • mieć dużą ilość miejsc jeśli będzie przewoził dużą ilość osób
  • uniwersalny jeśli będzie służył do pracy, którą wykonuję

Bez znaczenia przy tym jest marka, kolor czy inne bajery.

Napisano

Dzięki panowie za zaangażowanie w wątek ;)

Jeśli możecie to podrzućcie jeszcze parę propozycji rowerów trekingowych z ramą jak z pierwszego postu.

Napisano

Dzięki panowie za zaangażowanie w wątek ;)

Jeśli możecie to podrzućcie jeszcze parę propozycji rowerów trekingowych z ramą jak z pierwszego postu.

Ja bym podrzucił, ale nic równie dobrego w tej cenie nie ma.

Jeszcze do rozważenia taki typ http://allegro.pl/rower-kands-wenecja-3-biegi-shimano-nexus-lublin-i3264717079.html

Oraz taki http://allegro.pl/rower-28-miejsko-trekkingowy-bbf-nexus-7-nowy-i3270275841.html

Napisano

No teraz chłopie to palnąłeś...polecać makrokesza.

Dynamo w pieście i Nexus 7 biegowy to makrokesz ?

Taki rower z taka ceną nie am szans sprzedać się w markecie...

Makrokesz ma 7 biegowy wolnobieg, który obsługuje w najlepszym wypadku Hi-endowy Turney i dynamo na haku i kosztuje połowę tego ...

Pozdro 

Napisano

waga 15 kg

No teraz chłopie to palnąłeś...polecać makrokesza.

A Ty wiesz w ogóle co to jest makrokesz?? Ten rower jest jak za tę cenę bardzo dobry.

15 kg to nie wiele.

Dynamo w pieście i Nexus 7 biegowy to makrokesz ?

Oraz widelec suntour, siodło Selle Royal i blokada koła AXA, oraz opony Schwallbe ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...