Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pogoda dzisiaj dopisała. Jeśli jutro też taka będzie to może trochę dalej się pojedzie :).

• Dystans 49.36 km
  • Czas trwania 2g:14m:21s
  • Średnia prędkość 22.0 km/h
  • Max prędkość 36.0 km/h
Napisano

Dziś było tak: Z rana wybrałem się z kumplem na czasówkę w Bodzyniewie( nie startowaliśmy  icon_razz.gif )

dojazd: 12,4km  średnia 23,43 km/h

przejazd trasą czasówki:20,5km średnia 33,42km/h

do domu: 11,1km średnia 24,34km/h

Po po obiadku jeszcze trochę pokręciłem sam:

7km po mieście  ze średnią 25,68km/h

71,2km ze średnią 30,73km/h (śrem-zaniemyśl-kórnik-mosina-brodnica-manieczki-śrem)

7km rozjazdu ze średnią 20,93 km/h

Napisano

Dziś piękny dzień!

63km, średnia = 30,2km/h.

Trzeba korzystać póki można.

Gdyby tylko nie śpiące królewny za kółkiem..., które niemal rozjeżdżają człeka nawet o tym nie wiedząc.

Napisano

@Belinda - miałem wczoraj takiego macho, który wiózł swoje córki do przedszkola. Nawet nie zwolnił na skrzyżowaniu równorzędnym. A potem tłumaczył się: "był Pan na rowerze"... To nie płeć, a stan umysłu.

Dzisiaj tylko 32km po nasmarowaniu roweru. Żeby się smar dobrze rozprowadził.

Pogoda mnie rozczarowała. Liczyłem na słońce.

Napisano

ja dzisiaj 30 km plus podróż do sklepu po licznik rowerowy, kupiłem sigme 16.12 potrzebowałem czegos z podswietlaniem na jesienne wieczory. Mam chętkę dokupic moduł kadencji za 25 zł.

Napisano

Dziś regulacja V-ek w rowerze znajomego i konserwacja napędu.

Swój rower schowałem, a tu jesień zaczyna fundować taką ładną aurę, jednak po późno-popołudniowym powrocie z uczelni robi się już chłodno  :icon_confused:

Napisano

Dziś mizernie  :sick: Miało byc coś ok. 30-40 km a wyszło nie całe 7 km. Wszystko przez mały incydent z psem, przez którego zaliczyłem glebę. W sumie nic groźnego, ale coś zaczęło głośno chodzic podczas kręcenia w trakcie jazdy. Jutro zlokalizuję, naprawię i nadrobię dzisiejszą stratę  :thumbsup:  Pogoda ładna się zrobiła to trzeba korzystać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...