Skocz do zawartości

[3999] Kross Evado 7.0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! 

Kross Evado 7.0 ( http://www.kross.pl/pl/2013/cross/evado-7-0 )

Co sądzicie o tym rowerze ?? Czy warto wydać tyle pieniędzy na niego?? 

Planuje jeździć na wycieczki rowerowe , głownie po szosie czasem po ścieżkach utwardzonych czy leśnych..

Chciałbym żeby rower był w pełni rozwojowy , niezawodny i służył długie lata... 

Jednakże czy ten Kross , który mi sie bardzo podoba jest wart uwagi?? 

Na rower planuje wydać do 4000 zł , jeśli macie lepsze propozycje to piszcie . :)

Pozdr

M.

Napisano

Tak patrze na specyfikacje tego evado 7.0 z 4 k zł ... i stawiam obok niego Trans Solar ... 500 zeta tańszy ...

I wychodzi mi ze jak zdejmiesz zbędne bajery z Solara ( błotniki bagażniki) ... to będziesz miał tańszy rower z lepszym amortyzatorem ( powietrze vs air) i piastę dynamem ...

Ja się pytam skąd ta cena na Evado 7.0 ?

Pozdro

Napisano

hmmm...czyli jednak zbyt dużo sobie życzą za tego evado... Słyszałem , że firma Kross ostatnimi czasy zbyt bardzo sie przecenia...
Ten Unibike tańszy i lepszy , na pewno przyjrzę mu się bliżej 

Tak patrze na specyfikacje tego evado 7.0 z 4 k zł ... i stawiam obok niego Trans Solar ... 500 zeta tańszy ...

I wychodzi mi ze jak zdejmiesz zbędne bajery z Solara ( błotniki bagażniki) ... to będziesz miał tańszy rower z lepszym amortyzatorem ( powietrze vs air) i piastę dynamem ...

Ja się pytam skąd ta cena na Evado 7.0 ?

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...