takasytuacja Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Witam! Kross Evado 7.0 ( http://www.kross.pl/pl/2013/cross/evado-7-0 ) Co sądzicie o tym rowerze ?? Czy warto wydać tyle pieniędzy na niego?? Planuje jeździć na wycieczki rowerowe , głownie po szosie czasem po ścieżkach utwardzonych czy leśnych.. Chciałbym żeby rower był w pełni rozwojowy , niezawodny i służył długie lata... Jednakże czy ten Kross , który mi sie bardzo podoba jest wart uwagi?? Na rower planuje wydać do 4000 zł , jeśli macie lepsze propozycje to piszcie . Pozdr M.
takasytuacja Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Ten Unibike lepszy niż Evado?? http://www.unibike.pl/xenon.html
fero323 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Ten Unibike lepszy niż Evado?? na pewno trwalszy, wytrzymalszy, lepiej uszczelniony itp
rzezniol Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Tak patrze na specyfikacje tego evado 7.0 z 4 k zł ... i stawiam obok niego Trans Solar ... 500 zeta tańszy ... I wychodzi mi ze jak zdejmiesz zbędne bajery z Solara ( błotniki bagażniki) ... to będziesz miał tańszy rower z lepszym amortyzatorem ( powietrze vs air) i piastę dynamem ... Ja się pytam skąd ta cena na Evado 7.0 ? Pozdro
takasytuacja Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 hmmm...czyli jednak zbyt dużo sobie życzą za tego evado... Słyszałem , że firma Kross ostatnimi czasy zbyt bardzo sie przecenia...Ten Unibike tańszy i lepszy , na pewno przyjrzę mu się bliżej Tak patrze na specyfikacje tego evado 7.0 z 4 k zł ... i stawiam obok niego Trans Solar ... 500 zeta tańszy ... I wychodzi mi ze jak zdejmiesz zbędne bajery z Solara ( błotniki bagażniki) ... to będziesz miał tańszy rower z lepszym amortyzatorem ( powietrze vs air) i piastę dynamem ... Ja się pytam skąd ta cena na Evado 7.0 ? Pozdro
rzezniol Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Trans Solar to też kross Unibike kożystniej wypada na tle Evado ale nadal gorzej niż Trans Solar. Pozdro
takasytuacja Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Dzięki za sugestie chłopaki Jednak najbliżej by mi było do tego Unibika .. Sprawdze w sklepie jak będzie mi leżal Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.