deF Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Jako że kierownica, którą sobie upatrzyłem dostępna jest obecnie tylko w kolorze białym (lub niestrawnym dla mnie srebrnym), wychodzi, że ze względów czysto wizualnych zmienię również sztycę na białą. Z tych co znalazłem z offsetem, moją ulubioną płynną regulacją i w rozsądnych proporcjach wagowo-cenowych w oko wpadła mi Amoeba Vitra (SP-M210). A że ważę 90-parę, delikatnie też nie jeżdżę i sztyca będzie zamocowana poprzez redukcję Cane Creeka, rodzi się pytanie czy da ona w takich warunkach radę? Miał ktoś z cięższych zawodników taką? Były jakieś problemy? Udało się ją komuś popsuć?
deF Napisano 23 Maja 2013 Autor Napisano 23 Maja 2013 Według Ciebie, czyli ile to będzie to kilo? ;-)
Qr3ak Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 77kg/79kg 180cm, ups a ty masz ponad 90kg. Do 90 kg powinno być wszystko ok.
Pavvel Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Jeżdżę na Amoeba Borla, z plecakiem około 100 kg, tyle, że bez żadnych redukcji i styl spokojny. W każdym razie sztyca nie ma żadnych widocznych objawów wskazujących na probkemy z wytrzymałości. P. Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.