Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do pupy z taka pielgrzymka, ze się tak wyrażę :D Miało być 15kmh, a wyszło prawie 2 razy tyle :)

No i coś pogodę nie za bardzo ejpok załatwiłeś na ostatnie 10km :)

Napisano

niezła wycieczka bartek i ejpok ponad 200km :) i z taką średnią , w jakich oponach jechaliscie? czekam na relacje :) pozdr. DC

Napisano

Ja jechałem z Ostrowa na slickach 1,5, a ejpok podjechał po mnie do Olesna na RR'ach 2,1 :) Ale on to jest wymiatacz, wiec może :P

No a średnia taka, bo pod wiatr było :)

Przed samymi Gliwicami deszczyk nas troche złapał (czytaj: nawałnica) :)

Trzeba było jechać z nami DC :)

Napisano

ja nie jestem wymiataczem :> a na dodatek oponki RR i NN 2,25 :/ i bez spdeków:P które mam sobie zakupić w tym tyg. , a nad oponami jeszcze sie zastanawiam jakie.. w ogóle wziąć , wiec było by trudno zwami.. a średniej ci niepowiem jaką mam bo licznika tez jeszcze niezakupiłem.. , kurcze ile to gradów mnie jeszcze czeka dokupienia :) pozdrówko DC

Napisano

Kto Chetny jutro czyli czwartek lub w piatek ewentualnie na sobote ????

Tepo Srednie Zadnych WYMIATACZY ;):D :D

jak cos to na gg

Napisano

ja bym sie pisal na sobote na jakies 200 w sumie 200 przekroczylem raz w zyciu 3 tyg temu solo ze srednia 23,7. jechalem tedy do czech ;p. teraz mysle o pojechaniu do opavy. w sumie za opava jest za######isty park w ktorym sa drogi a auta niejezdza ale tam gdzies 120 w jedna strone.

Napisano

w niedziele robimy wyjazd do jarnołtówka w góry opawskietrenowac podjazdy i zjazdy :) jak by ktos mial ochote to mamy 3 miejsca w samochodzie. wyjazd o 7.3o z gliwic

Napisano

siata zgadamy się jakoś w robocie, bo ja dopiero w tym tyg. dopiero w sobote bede wolny na bike pozdr. DC

Napisano

spoko , choc wlasnie spotkalem kumpla i zgadalismy sie na niedziele rano na jakies 120 , pewnie gora sw anny ;p on szosa ja mtb czyli zgranie super :icon_mrgreen:

Napisano

no niewiem czy to dobry pomysł :P jak na 16 do roboty , ja sobie odpuszczam w niedziele jakąm kolwiek jazde więc życze miłej jazdy pozdro DC

• 2 tygodnie później...
Napisano

kto jest chętny na night raid ? w ten piątek, długosć traski to jakies 30 km, lajtowe tempo , głównie las , troche asfaltu. spotykamy sie pod shelem na toszeckiej o 22

• 2 tygodnie później...
Napisano

bylby ktos chetny na nocne wycieczki po 24 jakby cos to pisac

jesli ktos chtny to sroda godzina 00.15 na rondzie na jasnej

Napisano

witam, po 112 dniach w niebycie zawodowo urlopowym.

chęntie dołączę do nocnej jazdy. W następnym tyg. a może w niedziele?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...