mejdejxd Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam. Mam taki problem i nie wiem jak go rozwiazać chodzi dokładnie o to ze zamontowałem w swojej ramie napinacz: Cloud Perform ISCG 05 pod suport. Tylko ze przez to oś po lewej stronie (siedzac na rowerze) skróciła sie wiec wiem ze musi byc dłuzsza ale drugi problem jest taki ze suport nie jest na całej długości mufy suportowej tylko od lewej strony brakuje go grubość napinacza. Czy jest jakiś specjalny suport który by mi to wyrównał i było by ok?? Suport na kwadrat korba Shimano Alivio.
mejdejxd Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 Daje zdjęcie. Przepraszam za jakość ale nie jestem w stanie zrobic lepszego zdjecia do tego o tej porze. Na zdjeciu strzeliny sa mniejsze a tak naprawde sa wielkosci napinacza okolo 4-5mm
Airsofter Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Szukaj suportu E-type przeznaczonego do stosowania z napinaczami pod BB i takimi też przerzutkami przednimi
mejdejxd Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 A dlugość osi zostaje ta sama czy ma być inna?? Bo aktualnie mam 110mm.
mejdejxd Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Tylko gdzie na znajdę taki napinacz jak na allegro nie ma... a w rowerowym mi powiedzieli ze nie zajmują sie takim czymś.
miti09 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 napinacz zostaje ten sam, musisz kupić tylko inny suport
mejdejxd Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 SORRY! Pomyliłem całość chodziło mi o to gdzie ja kupie taki suport bo u mnie w rowerowym powiedzieli, że się takimi rzeczami nie zajmują.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.