Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Green
Napisano

hehe a kogoś łapią? bo sie boje że jak zaproszę kolegów i ich złapią B)(ciapy są) to będzi na mnie

Napisano

Baju, Green, Schwefel...tak sobie myśle ze aktualny brak zgody na przejazd można by jakoś odwrócić na naszą korzyść...można by się było spotkać, posiedzieć i pogadać gdzieś w okolicach Zamkowego :)

Co Wy na to? :D

Gość Green
Napisano

ja się pisze, to jaki znak rozpoznawczy :P ?

Napisano

Ja mam na to standardową metodę...kto chce niech mi poda na PW swój numer telefonu i w piątek mniej więcej o 18 się zdzwonimy i na Zamkowym znajdziemy :)

Napisano

Coś czuję że będę miał dużo roboty na tej Masie, bo obstawy policji nie będzie a typy za wszelką cenę będą chciały przebić się na przód, więc będę musiał trochę ich przystopować :)

Napisano

Jedno jest pewne...będzie się działo :)

Tylko żeby wybryki osób nie do końca normalnych nie zaważyły na organizacji czerwcowej masy...

Napisano

A mam jedno pytanko. Jak to bedzie z tym papierzem? Czy nie będę poblokowane ulice na tych trasach gdzie przejedzie Masa Krytyczna.

Ja bym chętnie przyjechał, ale nie wiem czy przyjeżdzac, poniewac mieszkam w Gorze Kalwari i do Wa-wy mam 40km, wiec nie wiem jak bedzie z powrotem :)

Jak cos to mnie rozpoznacie przez naklejeczke na amorku :D

Napisano

Schwefel, człowiek uczy się na błędach [czasem nawet na swoich] :P

Dla mnie i tak będzie to normalna Masa, a że sporo osób już się boi że do domu [lub do szpitala] odwiezie ich policja to już nie moja sprawa... :)

Napisano

Ja tam jadę i mam gdzieś wszystko. A apropo strony to Schwefel się nie przejmuj bo 90% i tak tego nie czyta i wali jak w dym nieświadoma co może ją spotkać. Więc dobrze będzie!:P

Gość Green
Napisano

baju mój nr 500 246 980 :P i będzie gites

Napisano

no to jak widzę "masa" zapowiada się całkiem sympatycznie :confused: ...

PS nie widzę powodów dla których panowie w błękicie mieli by się do nas o cokolwiek przyczepić... Przecież rowerzysta jesli tylko posiada jakieś papiery(dowód/karta rowerowa) i rower ma prawo jeździć po drogach publicznych... Więc wystarczy że będziemy jechali tak bardziej cywilizowanie(gęsiego co 1m) to nie mają o co się przysr..

Gość Green
Napisano

o ile będziemy jechać gęsiego :confused:

Napisano

Każdy kto tam jest zapisany go dostał, ale żeby od razu niewypał :P

O rany...nawet jak o 18:15 uznam że z jakichkolwiek powodów nie chce uczestniczyć w nielegalu to sobie zostanę na zamkowym, kupię gdzieś colę i sobie będe siedział...w desczu :D:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...