Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Daniel ja mogę jechać tak jak mówiliśmy w niedzielę,  ale na 100% określę się  w sobotę popołudniu jak zobaczę prognozę pogody, bo jak będzie padać to odpadam i idę pojeździć po okolicy ew szosa. 

Napisano

Bo to jesli popada z soboty na niedziele to w niedzielw bedzie mokro. To kto die pisze na jutro. Albo kierunek Wisla o 5.58 z katowic albo kierunek zywiec o 5.28

Napisano

Jedziemy jutro z Klaudiuszem w góry, pociąg 6:30 do Żywca, trasa na Sopotnią i Halę Miziową, powrót przez Rysiankę. Jak ktoś chętny to zapraszamy ;)

Napisano

Grzegorz, jak będzie pogoda to niedziela będzie mi pasować, zresztą sobota też jak by co, tempo wycieczkowe tym bardziej bo ja prawie 20 dni bez roweru byłem..więc trochę cienko z formą :)

katowiczanin , info o wypadzie do Wisły w watku piknikowym , start niedziela 9 rano z pod pab-u  Panorama

Napisano

O 17.00 wyruszam z kumplem z Sosnowca na objazd trasy hołda race.

Koło 18.00 powinniśmy być w parku.

ktoś chętny żeby dołączyć ?

Napisano

Ktoś, coś dzisiaj przed południem chce pojeździć na lekko ?

Lub jutro planuje ktoś pokręcić trochę ?

Wiem że Pikniki coś kręcą, ale nie wiem czy będę mieć cały dzień wolny.

Napisano

Widziałem, chłopaki szacun za strat, tez miałem być, lecz łożysko w pieście poszło i nie było się jak przygotować. Gratulacje za ukończenie;) Pozdro.

Napisano

Ja też się wybieram. Rejestracja oczywiście przez internet, jadę i wracam tego samego dnia. Do zobaczenia w sektorach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...