Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem wiem Klaudek, dokładnie tak chciałem jechać ino zaświtała mi opcja jazdy przez P4, ale to się mija z celem, więc jedziemy tak jak to potyczyłeś  :teehee:

ps. Klaudek albo bd ciut wcześniej albo ciut później kwadrans studencki jak coś

Napisano

Kto jutro jedzie dokładnie. Ja jade pociągiem z Gliwic do Katowic, a później do B.Białej. Z Katowic pociąg odjeżdża o 6:55 peron I/9 przyjazd do Bielska Lipnik o 8:09.

Napisano

Możliwe że będe musiał końcówke przycisnąć ponieważ zależmy mi żeby zdążyć na 16:37 na pociąg bo mam troche zadań związanych ze szkołą do zrobienia.

na pewno parka bo rozmawiałem z tym sprzedawcą na dole że nikogo innego nie było 

Napisano

DSC_0715.JPG

No to się dzisiaj pojeździłem...a tak się napaliłem na te Skrzyczne. Dobrze,że nie stało się to na zjeździe,bo do wymiany było by pół roweru,a tak jest tylko :

-kaseta (pękła jedna zębatka)

-łańcuch (skrócony i trochę pokrzywione ogniwa)

-hak (wiadomo)

-jedna szprycha (trochę skrzywiona )

Może nie uwierzycie,ale dojechałem do Gliwic z przerzutką w plecaku. :teehee: Pociąg z Bielska do Katowic odjeżdżał o 15:40,a ja tam byłem o 12:45. Nie chciało mi się czekać, więc stwierdziłem pierdo#@ jadę do Gliwic. Nawet dobrze się jechało, łańcuch jakimś cudem już nie zmieniał zębatek. Jechałem na przełożeniu 2x7 z prędkościom 23-27km/h. Zrobiłem łącznie 110km z czego 92km bez tylnej przerzutki.

Teraz bez zapasowego haka już się nigdzie nie wybieram.

Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/118228872339293792172/BielskoBiaASzczyrkPrzezKlimczok?authuser=0&feat=directlink z dzisiejszego wypadu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...