Rossolek Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam, rozważam nad zakupem kamerki sportowej do downhillu i mam pyt. która kamerka była by lepsza? A może macie jeszcze inne propozycje?
artex232 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Moim zdaniem go pro 3 jest najlepsza Po pierwsze: często używają jej zawodowcy, po drugie miałem kiedyś przyjemność mieć tą kamerkę i byłem z niej w 100% zadowolony, po 3 jak na swoją cenę i jakość opłaca się kupić
Rossolek Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak patrzyłem na porównania nagrań to GoPro Hero 3 ma taki przyżółcony obraz
oWsa Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 gopro 3 black edition jest sensowną propozycją
Patryke Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o kolory w GoPro, jak Ci nie pasują to włączasz tryb Protune, balans bieli na Camera RAW i wtedy na kompie z kolorami robisz sobie co chcesz :-) Ogólnie GoPro daje Ci świetne możliwości, jest sprawdzona oraz mnóstwo akcesoriów. Według mnie najlepiej wypada. Jako minus można dać żywotność baterii. Przy 1080p 60 kl/s przy wyłączonym WiFi wytrzyma jakaś 1h20min. Do tego niektórym kształt może nie pasować. Ale obrazek jak na taką kamerkę daje świetny. Wysłane za pomocą Tapatalk.
koristo Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 hero 3 jest the best pod każdym względem. już były testy tych kamer i hero 3 przeważa wszystkim praktycznie.pozdro
Rossolek Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 A możecie powiedzieć coś na temat GoBandit live?
oWsa Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 tylko wersja black trochę kosztuje ... To co dobre niestety musi kosztować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.