Skocz do zawartości

[Amortyzator] Przedni do 300zł 65 - 75 Kg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czyli tak. Jeśli będzie:

- Bardzo mało kasy - XCR

- Mało kasy - Spinner SW7

- Dam radę coś uskrobać - Raidon

- Zdobędę kasy jak lodu - Epicon

Dobrze napisałem ? Macie coś jeszcze do zaoferowania ? A co z Judy ?

Napisano

A czy są tory, na 1 1/8 ? możecie mi coś podesłać ? Ja wszystkie widziałem na te inne stery.

Oczywiście że są. http://allegro.pl3112321010.html

Teraz nie ma nic okazyjnego na allegro może ktoś z forum ma na sprzedaż. Musisz czekać na okazje. Za oknem śnieg a wiosna już od wczoraj :(, więc czas masz.

Napisano

Ciężko mi oszacować. Jak chcesz licytować to ustaw na niego snajpera tak z 7-10 sekund przed końcem.

Za 500zł to już używaną Rebe kupisz więc to zależy w jakim jest stanie. Nawet wiem kto taką rebe sprzeda. Może nawet taniej niż 500 ale tego pewny nie jestem.

Napisano

Jeśli np. ustawię tam 450zł i nie będize ofert kupna to wylicytuje mi go za 450 czy np. za 410 ?

Tak w tym przypadku kupi go za 400zł.

Napisano

Z tych co wysłałeś Reba najlepsza ale droga coś za coś jednak cena nowej to okolice 1500zł. Drake tez jest niczego sobie. Celował bym właśnie w niego jak sie nie uda to próbuj Rebę bo aukcja trwa dłużej.

Napisano

To może się uda ;) Licytuje tylko jedna osoba. Chodzi mi o Torę 302 tą co podałem troszeczkę wyżej. Cena to 380 i nikt nie licytuje.. Co z nią gdyby z Drake się nie udało ?

Napisano

Ok to nie warto bo i tak się kończy przed drake. Co to by było gdyby mi się 2 wylicytować ;D skąd brać hajs wtedy ;D

No i jak wygląda sprawa z luzami w Manitou ?

Napisano

Nie złapie luzów. Golenie 32mm 80mm skoku. Musiał byś go katować ostro żeby luzy złapał :) Dobry kawałek sprzętu 2 półki wyżej od XCRa

Napisano

To będę się bił. Jak nie dam rady to nie :) Znajdzie się coś innego. ;D

A czy do tego mocowania Post Mount potrzebny jest adapter czy inne tego typu badziewia ?

Napisano

Ale lepiej interesować się tym Drake, czy XC32 ? Wolałbym Drake bo jest nowszy, ale znowu XC32 jest dużo tańszy.. Co lepiej licytować ?

A właśnie. Ja mam rurę (tak mierzoną na szybko bez ściąganie) ok 20 cm. i wchodzi prawie do końca mostka (jeśli ściągne ten kapsel u góry.) a tan rura ma 18.5 cm i tak liczyłem, że sięgać będzie do połowy założonego mostka. Czy to w czymś przeszkadza, czy musi być do końca mostka przynajmniej ta rura by to wszystko sztywno stało ?

Da się to może później jakoś... Hmmm... dospawać ? (tak wiem, że to głupio brzmi) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...