Skocz do zawartości

[suport] h2 montaż

Pepe91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.czy tę tuleję na której są osadzone miski należy włożyć w mufe?wydaje mi się że nie ale nie jestem pewny toteż proszę o podpowiedzi

Napisano

Ta tulejka plastikowa między miskami uszczelnia ci zestaw przed wodą która wlewa się przez rurę podsiodłową.

Musi być założona razem z uszczelkami ... warto uszczelki przesmarować cieniutką warstwą smaru przy składaniu.

pozdrawiam

Napisano

Puryzm puryzmem, no ale bez przesady... Ja rozumiem, że się można pomylić. Ale jak ktoś pisze "maż", to naprawdę nie wiadomo o co chodzi i trzeba szukać w kontekście co taki osobnik miał na myśli. To samo tyczy się interpunkcji, wiadomo jak niewygodnie się to czyta. Koniec offtopa bo zaraz nas moderacja zacznie ścigać.

Napisano

Jak już zostałem nazwany purystą to jedziemy dalej.

międzyczasie

niewiele

Oba te wyrazy należy pisać razem. Natomiast andi333 ma rację. Ten temat to jedna wielka mieszanka offtopu i błędów językowych.

Pozdrawiam

Napisano

Krzychu popieram Cię. Panowie ogarnijcie się bo jak tak dalej pójdzie to będziemy jeździć nad "może i lerzeć na plarzy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...