lukaspecrh92 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ojej, gdyby nie ten grill niedzielny to bym chętnie się przyłączył na wypad do kampinosu.
kamfan Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 są w Łodzi jakieś kluby rowerowe mające swoje strony www?
Mod Team Pixon Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2013 Są: http://www.ksspolem.pl/ http://maxxbiketeam.stopa.vxm.pl/ http://www.gattabiketeam.com/ http://www.brubeck-kettler-team.pl/ kamfan jak chcesz w dalszym ciągu pojechać tę trasę górzystą i się jednocześnie pościgać, to wpadnij jutro Zgierska/Julianowska o 10.00.
kamfan Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Pixon dzięki za linki, muszę znaleźć ludzi co mają takiego świra na punkcie roweru jak ja kamfan jak chcesz w dalszym ciągu pojechać tę trasę górzystą i się jednocześnie pościgać, to wpadnij jutro Zgierska/Julianowska o 10.00 Może innym razem, bo jutro jestem w Gdańsku na Cirque du Soleil, a w niedzielę jadę w całości zielony kampinowski Plus mieszkania w Łodzi jest taki, że wszędzie jest relatywnie blisko Odnośnie trasy wyznaczyłem już pętelkę MTB w Lasku Łagiewnickim o ile dobrze pamiętam 17 km i 230 m przewyższenia, więc nie jest źle.
lunatic Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Hej, to jak z tą sobotą, jakies konkrety tak <100 km od rana?
tenbashi Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Widzę Pixon, że ostre treningi z Kasztanami. No cóż może kiedyś jak szosa będzie i łyda podrośnie. Btw. może jednak jutro "lajtowy" wypad nad J. Okręt?
SunnKern Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 W sobotę jedziemy nad jezioro Okręt i Rydwan, pewnie koło 130km, staramy się trzymać terenu, zainteresowani PW Tomek , daj znać jak jutro ruszacie i gdzie mam dołączyć ? Jestem zaintersowany, tylko rower od żony muszę pożyczyć , bo moje stoją w serwisie . Rama M ale jakoś dam radę
silenoz Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 z tego co mi Miszcz Księgowosci napisał to zbiórka jest o 9 na stacji Radegast, tylko Panowie, bez spinania bo upał jest zabójczy:P
SunnKern Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 z tego co mi Miszcz Księgowosci napisał to zbiórka jest o 9 na stacji Radegast, tylko Panowie, bez spinania bo upał jest zabójczy:PJutro mi powiesz dlaczego Miszcz Księgowości:) Żadnego spinania bo ja dziadek jestem , na rowerze żony itp..., ale w góry we wrześniu jedziemy ! Zdzwonimy się i jutro do was dołącze .
Mod Team Pixon Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja póki soboty mam wolne od uczelni to je chce poświęcić mocniejszym treningom. Niedziele pozostawiam sobie na wycieczki. Bartek widziałem Cię dzisiaj jak z jakimś koleżką przejeżdżałeś przez skrzyżowanie Piłsudskiego/Mickiewicza/Politechniki (przy hotelu qubus) kamfan dobrze trafiłeś tu wszyscy są tacy zakręceni. Jak będziesz jechał na tą pętle to chętnie się z Tobą wybiorę, sprawdzimy swoje moce Może mi się uda wprowadzić w nią pewne modyfikacje.
lukaspecrh92 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Odnośnie trasy wyznaczyłem już pętelkę MTB w Lasku Łagiewnickim o ile dobrze pamiętam 17 km i 230 m przewyższenia, więc nie jest źle. Chętnie poznam tą traskę jeśli nie masz nic przeciwko i jeśli terminy się zgrają. A jesli lubisz dłuższe przebiegi to myślę, że powinniśmy połaczyć siły. Ostatnio z kolegą machnęliśmy ten zielony szlak w kampinosie. Nie wiem jak podchodzisz do sprawy z dojazdem, bo my traskę Łódż-Żelazowa Wola i z powrotem zrobilismy też rowerkiem. Wyszło łącznie 330km w jeden dzień, z czego 150km to zielony szlak i w tym 80km w terenie. Takie terenowe traski w okolicach 200km i wiecej z 50/50 terenu to jest to co lubimy najbardziej.
Mod Team Pixon Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2013 W takim razie słowa trzeba zamienić w czyny i wybrać się na ten objazd zalewu sulejowskiego z jak największą ilością terenu ?
spadlmilancuch Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Jest tutaj ktoś, kto jeździ po zachodniej i północnej stronie Łodzi? (drogi utwardzone)
xtremesystems Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Jest tutaj ktoś, kto jeździ po zachodniej i północnej stronie Łodzi? (drogi utwardzone) jestem jazda szosowa?
silenoz Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 wycieczka nad okręt odbyta:P nie wierzcie politykom i rowerzystom jak mówią że będzie 130 km, było 149 km musiałem się regenerować w modrzewiaku, omal się na ognicho nie załapałem, nocne życie zaczyna tam kwitnąć
SunnKern Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 wycieczka nad okręt odbyta:P nie wierzcie politykom i rowerzystom jak mówią że będzie 130 km, było 149 km musiałem się regenerować w modrzewiaku, omal się na ognicho nie załapałem, nocne życie zaczyna tam kwitnąć A mówiłem jedź za mną , mi wyszło 98
tenbashi Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Co za różnica 130km czy 149km? Jak się idzie na rower to konkret a nie rozmienianie na drobne. Poza tym ciężko wycyrklować na cito 130 km. Druga sprawa wycieczka organizowana była od ludzi z Radogoszcza i tutaj wycieczka skończyła się dokładnie na 131 km. Dojazdy liczone we własnym zakresie. Ja też musiałem dokręcić i wyszło 151 km. Wyjątkowo jechałem poza granice Łodzi. Jednak uważam, że wycieczka udana. Poza tym osoba, która nie wymawiając ma 59 lat (Maciej aka Doktór) dała spokojnie radę.
silenoz Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 wycieczka udana zgadza się, ale jednak nie dla wszystkich przy taki dystansie nie stanowi różnicy 20 km( pomijając upał) ja jestem w formie słabej i zanim wróciłem z Łagiewnik te ostatnie 20km to musiałem trochę w barze odpocząć
tenbashi Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Teraz to mięśnie ważą. Ważne, że wycieczka się podobała. Cóż musisz robić formę (spójrz na Pixona, chłopak za kasztanami jeździ a pewnie nie długo będzie przed nimi ).
Minor Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 @silenoz, skończ kurczę marudzić i zacznij jeździć co? Będzie Ci lżej i nam wszystkim też
silenoz Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 oświadczam że dobrze czuję się z moją tuszą i mięśniem piwnym, i nie zamierzam zrzucać wagi do poziomu przecinka jak niektórzy:P I tak trzymam kciuki za Pixona, każdy leci w swoją stronę z treningiem i to jest dobre. a ty Minor, królu marudzenia kiedy ostatnio byłeś na rowerze?
Proforma Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Szukam osoby do weekendowego wypadu (albo piątek - godziny popołudniowe, albo sobota - od rana). Proponuję wycieczkę albo do Łagiewnik/Arturówka, albo do Strykowa. Proponuję nastepujące trasy: (Arturówek) Janów-Mileszki-Stare Moskule (jest trochę podjazdów)-Rogi-Łagiewniki-Arturówek, (Stryków) Janów-Mileszki-Nowosolna-Byszewy-Stare Skoszewy-Sierżnia-Stryków. Trasę oczywiście można zmodyfikować. Jako start przyjąłem osiedle Janów, ale mogę sie umówić w innym miejscu. Pozdrawiam.
Minor Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Tempo jakie? Bo jak mówisz o podjazdach w Starych Moskulach to mnie jakoś nie napawa optymizmem ta sytuacja. Generalnie trasy dobrze znane i już wiele razy przejechane. Gdyby się @silenoz zdecydował na takie krótki wypad to może ja też bym się skusił Będzie rekreacyjnie o ile się nie mylę.
Proforma Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Tempo ok. 15 km/h, jadę rowerem górskim. Nastawiam się na typową wycieczkę, a nie na konkretny trening .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.