alkor Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Mnie jest wszystko jedno gdzie pojedziemy jeśli w ogóle jakąś grupką... i tak do tej wody nie wlezę
lukaspecrh92 Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Pewnie wiekszość z was już wie, ale fajnie rozbudowali Modrzewiaka. Dzisiaj przejeżdzałem od tyłu, od strony Serwituty taka fajna ścieżką i widziałem kilkoro rowerzystów, nawet pomyślałem, że pewnie ktoś z forum, ale robiłem trening i nie chcialem się zatrzymywać. Generalnie bardzo fajnie, pod chmurką, wielkie ognicho i muza na żywo.
Mod Team Pixon Napisano 31 Lipca 2013 Autor Mod Team Napisano 31 Lipca 2013 Zakładaj slicki i przyjedź na maratońską na 11.
silenoz Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 ja sobie chyba czarny zrobię albo coś w tym stylu chyba że znów upał zaatakuje
Xanagaz Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 W sobotę jedziemy nad jezioro Okręt i Rydwan, pewnie koło 130km, staramy się trzymać terenu, zainteresowani PW
Minor Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Rydwan fajna sprawa, tylko ostrzeżcie ludzi że to jest kopalnia zalana i tam nagle się robi 10 m w dół
silenoz Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 jak nie umiesz pływać to i na 2 m panocku się utopisz xD
kamfan Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 ktoś chętny na pętelkę zielonym szlakiem w kampinosie w niedzielę? tempo turystyczne, chyba że się silniejsza grupka zbierze
lukaspecrh92 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ojej, gdyby nie ten grill niedzielny to bym chętnie się przyłączył na wypad do kampinosu.
kamfan Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 są w Łodzi jakieś kluby rowerowe mające swoje strony www?
Mod Team Pixon Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2013 Są: http://www.ksspolem.pl/ http://maxxbiketeam.stopa.vxm.pl/ http://www.gattabiketeam.com/ http://www.brubeck-kettler-team.pl/ kamfan jak chcesz w dalszym ciągu pojechać tę trasę górzystą i się jednocześnie pościgać, to wpadnij jutro Zgierska/Julianowska o 10.00.
kamfan Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Pixon dzięki za linki, muszę znaleźć ludzi co mają takiego świra na punkcie roweru jak ja kamfan jak chcesz w dalszym ciągu pojechać tę trasę górzystą i się jednocześnie pościgać, to wpadnij jutro Zgierska/Julianowska o 10.00 Może innym razem, bo jutro jestem w Gdańsku na Cirque du Soleil, a w niedzielę jadę w całości zielony kampinowski Plus mieszkania w Łodzi jest taki, że wszędzie jest relatywnie blisko Odnośnie trasy wyznaczyłem już pętelkę MTB w Lasku Łagiewnickim o ile dobrze pamiętam 17 km i 230 m przewyższenia, więc nie jest źle.
tenbashi Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Widzę Pixon, że ostre treningi z Kasztanami. No cóż może kiedyś jak szosa będzie i łyda podrośnie. Btw. może jednak jutro "lajtowy" wypad nad J. Okręt?
SunnKern Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 W sobotę jedziemy nad jezioro Okręt i Rydwan, pewnie koło 130km, staramy się trzymać terenu, zainteresowani PW Tomek , daj znać jak jutro ruszacie i gdzie mam dołączyć ? Jestem zaintersowany, tylko rower od żony muszę pożyczyć , bo moje stoją w serwisie . Rama M ale jakoś dam radę
silenoz Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 z tego co mi Miszcz Księgowosci napisał to zbiórka jest o 9 na stacji Radegast, tylko Panowie, bez spinania bo upał jest zabójczy:P
SunnKern Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 z tego co mi Miszcz Księgowosci napisał to zbiórka jest o 9 na stacji Radegast, tylko Panowie, bez spinania bo upał jest zabójczy:PJutro mi powiesz dlaczego Miszcz Księgowości:) Żadnego spinania bo ja dziadek jestem , na rowerze żony itp..., ale w góry we wrześniu jedziemy ! Zdzwonimy się i jutro do was dołącze .
Mod Team Pixon Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja póki soboty mam wolne od uczelni to je chce poświęcić mocniejszym treningom. Niedziele pozostawiam sobie na wycieczki. Bartek widziałem Cię dzisiaj jak z jakimś koleżką przejeżdżałeś przez skrzyżowanie Piłsudskiego/Mickiewicza/Politechniki (przy hotelu qubus) kamfan dobrze trafiłeś tu wszyscy są tacy zakręceni. Jak będziesz jechał na tą pętle to chętnie się z Tobą wybiorę, sprawdzimy swoje moce Może mi się uda wprowadzić w nią pewne modyfikacje.
lukaspecrh92 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Odnośnie trasy wyznaczyłem już pętelkę MTB w Lasku Łagiewnickim o ile dobrze pamiętam 17 km i 230 m przewyższenia, więc nie jest źle. Chętnie poznam tą traskę jeśli nie masz nic przeciwko i jeśli terminy się zgrają. A jesli lubisz dłuższe przebiegi to myślę, że powinniśmy połaczyć siły. Ostatnio z kolegą machnęliśmy ten zielony szlak w kampinosie. Nie wiem jak podchodzisz do sprawy z dojazdem, bo my traskę Łódż-Żelazowa Wola i z powrotem zrobilismy też rowerkiem. Wyszło łącznie 330km w jeden dzień, z czego 150km to zielony szlak i w tym 80km w terenie. Takie terenowe traski w okolicach 200km i wiecej z 50/50 terenu to jest to co lubimy najbardziej.
Mod Team Pixon Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2013 W takim razie słowa trzeba zamienić w czyny i wybrać się na ten objazd zalewu sulejowskiego z jak największą ilością terenu ?
spadlmilancuch Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Jest tutaj ktoś, kto jeździ po zachodniej i północnej stronie Łodzi? (drogi utwardzone)
xtremesystems Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Jest tutaj ktoś, kto jeździ po zachodniej i północnej stronie Łodzi? (drogi utwardzone) jestem jazda szosowa?
silenoz Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 wycieczka nad okręt odbyta:P nie wierzcie politykom i rowerzystom jak mówią że będzie 130 km, było 149 km musiałem się regenerować w modrzewiaku, omal się na ognicho nie załapałem, nocne życie zaczyna tam kwitnąć
SunnKern Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 wycieczka nad okręt odbyta:P nie wierzcie politykom i rowerzystom jak mówią że będzie 130 km, było 149 km musiałem się regenerować w modrzewiaku, omal się na ognicho nie załapałem, nocne życie zaczyna tam kwitnąć A mówiłem jedź za mną , mi wyszło 98
tenbashi Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Co za różnica 130km czy 149km? Jak się idzie na rower to konkret a nie rozmienianie na drobne. Poza tym ciężko wycyrklować na cito 130 km. Druga sprawa wycieczka organizowana była od ludzi z Radogoszcza i tutaj wycieczka skończyła się dokładnie na 131 km. Dojazdy liczone we własnym zakresie. Ja też musiałem dokręcić i wyszło 151 km. Wyjątkowo jechałem poza granice Łodzi. Jednak uważam, że wycieczka udana. Poza tym osoba, która nie wymawiając ma 59 lat (Maciej aka Doktór) dała spokojnie radę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.