Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

@@darty24, ja na 100% nie pojadę na czerwony na noc. Wolę ją zostawić do spania, niż do jeżdżenia i być nieprzytomnym w tygodniu. Takie rzeczy to chętnie w czasie urlopu w sierpniu. Ponad to w weekend ma być bardzo gorąco, dlatego my się raczej wybieramy na basen, opalanie pływanie itp. :)

@@silenoz, my dzisiaj odpadamy, dopiero w czwartek może coś się pojeździ.

@@kf123, miałem wyrzuty, ale niestety nie była w stanie się utrzymać na kole ;)

Napisano

Ruszy ktoś tyłek dziś po 16 - bliżej 17? Się ostatnio tacy leniwi wszyscy zrobili. Ja jestem umówiony obecnie z silenozem.
Lunatic? Nie jeździłeś w weekend musisz nadrobić.
Asiu? Oddasz to wszystko później, nic się nie stanie jak to zrobisz jutro.
k123? Nie znam Cię:P Nie wiem jak jeździsz. Chętnie się dowiem.
Pixon? Mistrz, koksownik, postrach wśród amatorów i co, brakło Ci siły, żeby dziś pojechać po interwałach wczoraj?

I cała reszta. Forma wam spada:)
Jak już Pixon zauważył nikt nawet nie planuje Sulejowa, nikt czerownego nie chce jechać. Ale ja się nie dziwie. Jak tu niektórzy jeszcze nie mają 1000km nalotu w tym roku to ciężko by sie porywali na 250km. Do tych niektórych i ja się zaliczam niestety:P

Napisano

Ktoś chętny na trasę Łódź-Gdańsk w najbliższą sobotę? Pojadę na góralu na slickach, więc tempo myślę koło 25 km/h jak nie będzie wiatru (choć ciężko powiedzieć, bo nie znam profilu trasy, możliwe, że w grupie będzie szybciej). Wyjazd koło 3 w nocy, żeby wliczając przerwy być na zachód w Gdańsku, niedziela zwiedzanie i powrót do Łodzi pociągiem. Trasa wychodzi coś koło 360 km i chyba jest z górki, bo w końcu cel to 0 m n.p.m. :)

• Mod Team
Napisano

Dzisiaj i jutro mam obowiązki domowe, więc automatycznie wyskakują mi te dni z kalendarza rowerowego. Natomiast czwartek i piątek chętnie.

Z czego pewnie w piątek to robimy ognisko po masie jak co miesiąc?

@@kamfan, to pozorne bo przed Gdańskiem teren robi się mocno pofalowany i jest co dymać pod górę. Nie mniej powodzenia, upał ma być straszny.

Napisano

ja będę trochę więcej jeździł w sierpniu, czwartek myślę że tak, piątek ognicho:P no trzeba towarzystwo ruszyć

koledze z trasą do GD - szerokośc -i:)

Minor ogarniam food i zaraz wychodzę:P

Napisano

Czerwony na noc rzuciłem tak by pozostawić sobie opcję w przypadku gdy pozostałe nie wypalą. Natomiast jeśli dostanę wolne trzy dni od początku następnego tygodnia w pracy to planuję skoczyć nad morze ale w stronę Koszalina. Prócz tego ze znajomym (@vladee) w planach mamy w piątek wieczorem ruszyć do Białegostoku na sobotnią czasówkę Mazovii a na niedzielę przeprowadzka do Supraśla na maraton. Sporo tych planów a jeszcze nic się nie wykrystalizowało.

A dziś, Minor, skąd to startujecie?

Napisano

pyknęliśmy trochę po wzniesieniach z kaloryfera , Swędów Anielin Józefów , Minor ciśnie coraz mocniej, rośnie konkurencja dla Łódzkiego Podziemia hehe, mnie wyszło ponad 60 kaemów :)

Napisano

k123? Nie znam Cię :P Nie wiem jak jeździsz. Chętnie się dowiem.

zdecydowanie zawodowo  :sorcerer:  :laugh:  :laugh: szczególnie jak już zaopatrzyłam się w nowe pedały...;)

Ognisku mowie TAK :D

ja też, ale pewnie w ok. 21 bym dołączyła. Pytanie czy zdąże jeszcze zanim się skończy

Ktoś chętny na trasę Łódź-Gdańsk w najbliższą sobotę? Pojadę na góralu na slickach, więc tempo myślę koło 25 km/h jak nie będzie wiatru (choć ciężko powiedzieć, bo nie znam profilu trasy, możliwe, że w grupie będzie szybciej). Wyjazd koło 3 w nocy, żeby wliczając przerwy być na zachód w Gdańsku, niedziela zwiedzanie i powrót do Łodzi pociągiem. Trasa wychodzi coś koło 360 km i chyba jest z górki, bo w końcu cel to 0 m n.p.m. :)

podziwiam...

:whistling: 

Napisano

hej

nadchodzą upały... w związku z tym dziś i jutro smażing i plażing robię:)

pytanie brzmi czy ktoś będzie jeździł w sobotę ( po południu np?) albo niedzielę?

a może na cały dzień gdzieś na basen? porobiłbym coś w weekend :)

Napisano

Co do weekendow chyba odpadaja bo się alkor za mna stesknila i chce mnie wykorzystać po uprzednim upiciu. Chyba ze jakos to pogodzimy z rowerem.

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

No, to tak ale nie co każdy weekend;) kiedyś możemy iść na rower zakładając, że ja gdzieś nie wyjadę:P

Mogę też jakoś w tygdniu bo mnie generalnie nie przeszkadzają upały. Wręcz przeciwnie.

Czorny bym zrobiła i zielony też. Albo po prostu się gdzieś popałętała. Mozemy np. dojechać gdzieś, urządzić leżing i smażing przez kilka godizn po czym popedałowac z powrotem- przyjemne z pożytecznym:)

• Mod Team
Napisano

dojechać gdzieś, urządzić leżing i smażing przez kilka godizn po czym popedałowac z powrotem- przyjemne z pożytecznym:)

No to z Marcinem ustaliliśmy weekend w Wiśniowej Górze na basenie Dojazd ok. 20 km z Łodzi. Z czego Ciebie pewnie jak zwykle nie ma lub nie wiesz kiedy będziesz wiedzieć czy będziesz XD

Oby mieli telewizor żeby relacje z TDP oglądać...

Napisano

No to z Marcinem ustaliliśmy weekend w Wiśniowej Górze na basenie Dojazd ok. 20 km z Łodzi. Z czego Ciebie pewnie jak zwykle nie ma lub nie wiesz kiedy będziesz wiedzieć czy będziesz XD

Oby mieli telewizor żeby relacje z TDP oglądać...

A jest tam miejsce by bezpiecznie bajka zostawić?.

tj. basen otwarty zamknięty?.

Napisano

Pfff, w ten weekend jestem;) szczególnie , ze ma miejsce impreza rodzinna i stęskniłam się za Minorem:D więc jeśli basen będzie niedzielny to ja się piszę. Pływać pewnie z Wami nie będę bo ogólnie nie lubię basenów, a odkryte są złym złem, ale chętnie sobie trochę wyrównam opaleniznę w ochronki na kolana, napiję piwa i takie tam:D 

Napisano

Pixon to daj znaka czy sobota czy niedziela ten basen, chcecie tam rowerem jechać?:P ja się zastanowię czy nie furą.

anyway wybywam, będę pod komórką :)

Napisano

A kto się będzie po czerwonym w nocy chciał pałętać? Nie piszę Nie na promienie słońca polane chlorem z basenu ale noce ciepłe, trzeba to wykorzystać. Może po basenie w sobotę uda się zebrać i pojechać w Tour.

Wyjazd nad morze przekładam na wtorek. Supraśl i Białystok odpada,

chyba, że ktoś jeszcze raczy?

Napisano

W niedzielę warunki tylko do przebywania w wodzie. Jutro też słońce nam popali. Głos większości pokaże nam kierunek.

A to ognisko to gdzie?

Napisano

Ja generalnie jade się opalać- jak wypali ten wypad na basen do Wiśniowej to tam, jak nie to pewnie Arturówek albo gdzie mi się będzie chciało wlec.

Napisano

Dajcie sobie spokoj z tym basenem w wisniowej , daleko mu do czystosci. Lepiej artu albo anilana. Nawet przyzwoicie jest na stefanskich.

Sent from my HTC Vision

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...