mant3z Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Nie wykupcie wszystkiego, znajoma z centrum dystrybucyjnego lidla załatwia mi to co nie zejdzie za 2zł od sztuki
lukaszs Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-4A7F3639-7580630C/lidl_pl/hs.xsl/index_35800.htm ma ktoś takie?
Kforum Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca ma ktoś takie? Ludzie jakie też mogą być okulary za 12 zł??? Wiadomo,że "tanie mięso jedzą psy",poza tym to tzw jednorazówki,których nie warto reklamować tylko wyrzucić i kupić kolejne.To samo dotyczy innych rzeczy po "wyjątkowej cenie" Cudów nie ma za to naiwnych pełno.
Kforum Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 masz takie okulary...........? Mam okulary za 10 x tyle a gdybym miał te to bym nad nimi nie płakał tylko kupił kolejne -to chciałem powiedzieć. Mercedes NIGDY nie będzie miał ceny malucha,zrozumcie to! Dodam,że podobne rzeczy można jeszcze trafić w tchibo-lepsze jakościowo i droższe niestety.
Mod Team mrmorty Napisano 7 Marca 2013 Autor Mod Team Napisano 7 Marca 2013 Kforum... słabo jakoś z tym 10 x tyle... Myślałem że jak ktoś się tak gotuje pisząc o takich bzdurach to ma conajmniej okulary za 30 x tyle... Więcej dystansu człowieku A jednorazówki - taki ich urok że jak kupisz trzy pary to nie żal jak rozwalą się i pierwsze i drugie. Wczoraj poleciałem i rozwaliłem okulary Arctica za 20 x tyle i właśnie takie jednorazówki sobie kupię
bartezz Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Jakieś linki do ofert biedronki i netto? Gazetka Netto ważna do niedzieli (strony 8-9): http://www.netto.pl/...ash.html?id=124
Kforum Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Kforum... słabo jakoś z tym 10 x tyle... Myślałem że jak ktoś się tak gotuje pisząc o takich bzdurach to ma conajmniej okulary za 30 x tyle... Więcej dystansu człowieku A jednorazówki - taki ich urok że jak kupisz trzy pary to nie żal jak rozwalą się i pierwsze i drugie. Wczoraj poleciałem i rozwaliłem okulary Arctica za 20 x tyle i właśnie takie jednorazówki sobie kupię Master dokładnie tak napisałem i wcale się nie gotuję!!! Smieszy mnie tylko jak ktoś spodziwa się Bóg wie czego po rzeczach w tak śmiesznie nieskiej cenie. Ja też jestem zdania,że lepiej połmać kilka tanich niż jedne drogie okulary. Po prostu cena = jakość
sosna119 Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Po prostu cena = jakość Widać, że porwała Cię marketingowa mowa płynąca z każdej strony. Tak naprawdę jesteśmy dymani na każdym produkcie. Koszt wyprodukowania pary Adidasów to kilkanaście dolarów. Podobnie koszty produkcji przerzutki z grupy Acera są niewiele wyższe niż SLX (bo i co tam może być droższe?). Nie mówię, że nie ma różnicy w jakości działania, masie itp. ale cena w żaden sposób nie odzwierciedla kosztów produkcji. Ot - wmówiono nam, że ta droższa ma tysiąc zalet i że warto za nią dać 3x więcej niż za inną i ludzie na to lecą. Taki marketing. Poza tym zastanów się jeszcze np. na przykładzie takich okularów: czy 20 razy droższe okulary są 20 razy lepsze? Zwykle nie.
sebekfireman Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Warto dętki kupić, czy to ścierwo? Skarpetek ktoś używa,, warto inwestować? Dętki były OK. Nic im do zarzucenia nie miałem. W tym roku też 2 na zapas sobie kupię. LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca ma ktoś takie? Ciekawi mnie czy w tych okularach będzie można wyciągnąć szkła? Jeżeli tak to wydaje mi się że będą pasować szkiełka z zeszłorocznych okularów Lidlowych.
Kforum Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Widać, że porwała Cię marketingowa mowa płynąca z każdej strony. Tak naprawdę jesteśmy dymani na każdym produkcie. Koszt wyprodukowania pary Adidasów to kilkanaście dolarów. Podobnie koszty produkcji przerzutki z grupy Acera są niewiele wyższe niż SLX (bo i co tam może być droższe?). Nie mówię, że nie ma różnicy w jakości działania, masie itp. ale cena w żaden sposób nie odzwierciedla kosztów produkcji. Ot - wmówiono nam, że ta droższa ma tysiąc zalet i że warto za nią dać 3x więcej niż za inną i ludzie na to lecą. Taki marketing. Poza tym zastanów się jeszcze np. na przykładzie takich okularów: czy 20 razy droższe okulary są 20 razy lepsze? Zwykle nie. O ile można dyskutować na temat: czy kupić 10 okularów czy jedne 10x droższe to ok Ale tematu jakości niestety nie podważysz.Róznice pomiędzy np.Alivio a SLX są znaczne jeżeli chodzi o wytrzymałość materałów,jakośc komponentów itp. Owszem "chińczyk" poskłada i to i to w godzinkę a godzina kosztuje tyle samo,natomiast końcowy produkt jest niestety zupełnie inny.Mam ciuchy z endury,tchibo,decatlonu,adidasa i lidl-a.Nie wmówisz mi,że to to samo tylko nam wmówiono,że jedne są lepsze bo droższe.Prosty przykład rękawiczki z Endury mam już 3lata,Kelly-sa czy Author-a max na 2 sezony,Lidl-a wyrzucasz po jednym ale wybór zawsze nalezy do Ciebie i to nic złego,że chcesz mieć np 3 pary z Lidla a ja 1 z Kelly-sa.Ja tego nie neguję ale różnica NIESTETY jest znacząca!
viphouse Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Ja się zastanawiam nad tą pompką : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_36604.htm Jak myślicie, warto kupić?
Mod Team mrmorty Napisano 8 Marca 2013 Autor Mod Team Napisano 8 Marca 2013 viphouse - wątpię by poprawili znacząco jakośc tych pompek w stosunku do rzutu ubiegłorocznego. A o pompkach z ubiegłego roku poczytaj sobie w poprzedniej części tego tematu
Zuby Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Witam. A co powiecie na rekawice za 15 zł? Miał je ktoś? Planuje też wymienić siodełko. Dobre są w tej ofercie? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_36601.htm No i które wybrać (póki co jeżdze na takim za 15 zł ...) Prosze o pomoc.
malutki Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 miałem lidlowskie rękawiczki i ogólnie ok, bez rewelacji ale tragedii nie było. i jak się wyłożyłem na asfalcie to przynajmniej ręce całe choć rękawiczki do wywalenia
llancer Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 A ja juz raczej nie kupie rowerowego w lidlu.Słaba jakość,jeżeli chodzi o ciuchy to również slabe wymiary.Te całe siodełka lampki i w ogóle. to jak do jakiegoś marketowca. Wole uzbierać kase i w podobnej cenie kupić coś porządnego na szelkach
piterd3 Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 Lampka przednia po za tym że jest sporych wymiarów to wg. mnie świeci przyzwoicie tym bardziej za taką cenę w tym rzucie są już droższe ale w poprzednim warte były swojej ceny .
drink123 Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 jednym słowem warto kupować tą pompkę czy nie? czy pompki z allegro w podobnej cenie będą lepsze? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-D62F2C7A-982FD021/lidl_pl/hs.xsl/index_36604.htm
premier2 Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 o pompkach z ubiegłego roku poczytaj sobie w poprzedniej części tego tematu ciężko sprawdzić stary temat?
M1n1s7eR Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 Tak, pod warunkiem, że nie przeszkadza Ci licznik przekręcony o 90st. Słowo klucz: 4 paski zaciskowe. 2 na mostek, a kolejnymi dwoma przyczepić do tych poprzednich. Mocne ściągnięcie i wszystko jest nieruchomo.
siimon Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 Pytałem tylko czy ten licznik jest przystosowany do montażu na mostku. "Druciarstwo" mnie nie interesuje. Dziękuje
Mod Team Puklus Napisano 9 Marca 2013 Mod Team Napisano 9 Marca 2013 Miał je ktoś? Ja mam jak za 15zł sa ok.
Publius Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 Nigdy nie był. Wysyłane z mojego XT320 za pomocą Tapatalk 2
Zuby Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 A miał ktoś tą pompke? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-9ACAB6A1-25C7FEC4/lidl_pl/hs.xsl/index_36607.htm W trase chyba dobra.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.