Skocz do zawartości

Gliwice i okolice nie tylko w weekendy

sowa23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziś pogoda zaskoczyła pozytywnie,więc po pracy pykło prawie 40km,dzierzno-pyskowice-jaskowice-gliwice. ciekawe kiedy pogoda będzie na tyle pewna żeby sie umówić na wycieczkę

Napisano

W tym tygodniu też chciałem pośmigać, ale od poniedzałku łamie mnie lekka grypka:/ dlatego szykuje się na niedziele.

Może ktoś chętny? Lasek, szoska...obojętnie:)

Napisano

jakie tempo trzymasz przez 2-3h?

Aktualna średnia to 25-26 przy trasach 50-60km i samotnej jeździe.

W pełnym sezonie będzie 27-29.

Jeśli ktoś na kołach 26 lub 29 robi średnie +- 2km/h to nie będzie problemu żeby się dopasować w jedną lub drugą stronę.

Napisano

Aktualna średnia to 25-26 przy trasach 50-60km i samotnej jeździe.

W pełnym sezonie będzie 27-29.

Jeśli ktoś na kołach 26 lub 29 robi średnie +- 2km/h to nie będzie problemu żeby się dopasować w jedną lub drugą stronę.

w sezonie na plaskim terenie mysle że dam radę na krótszych dystansach,np trasa na pławniowice przez brzezinke asfaltami

Napisano

Cześć! Mogę się dołączyć w któryś dzień.

Piszcie co i jak. :)

Czesc pewnie ze mozna dołączyć a gdzie jezdzisz co wolisz asfalt las czyco

Napisano

Mam starego GIANTA graphite. Bez amortyzacji,rama 22' koła 26 ,i oponki takie na szutr i asfalt. Ogołnie wolę asfalt, ale tu w Gliwicach gdzie? Raczej jeżdżę po mieście.. W sumie to raz wyjechałem w wakacje dalej gdzieś do Turawy, trasa 110 km bo się pogubiliśmy.. ;d A tak codziennie to jeżdżę po mieście, szkoła, rodzina, znajomi, papierkowe sprawy etc. Więc dziennie średnio zbieram z tego kilkanaście-dziesiąt kilometrów. Z chęcią bym pojechał na coś luźniejszego, chyba że lubicie ostro śmigać? :) A i Im więcej tym lepiej, ale kto normalny jeździ przy -5? :P

A! i jestem z Centrum tj okolice Rynka, wyjechałbym gdzieś za miasto, bez samochodów, dajcie znać.

Pozdrawiam :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

W ten weekend planuje gdzieś pojezdzić,możliwe że w niedziele zabiorę się na dsd do bytomia(temat na tym forum)

Są jacyś chętni na sobotę lub niedziele? (wyjazd nie wcześniej niż w południe)

Napisano

Cześć,

Ktoś ma ochotę wybrać się dziś ok. 23 na nocną przejażdżkę 20-25km po centrum bądź okolicach?

Cześć,

Ktoś ma ochotę wybrać się dziś ok. 23 na nocną przejażdżkę 20-25km po centrum bądź okolicach?

Napisano

Cześć,

Cześć,

Ja chętnie czasem nocki. Tylko daj wcześniej znać ;)

Napisano

Ja chętnie czasem nocki. Tylko daj wcześniej znać ;)

a jakie tempo ?

Jeśli nie latacie jakoś super szybko to ja też jestem chętny, tylko dajcie wcześniej znać ;)

Napisano

no mi by pasowało tak bliżej 15 - 20 :)

Witam :)

Jak temat wspólnych przejażdżek nie tylko w  weekendy aktualny, piszę się na nie :) Przeważnie mam czas od 17tej, 18tej. Kwestia dłuższych wypadów po prostu do uzgodnienia. Choć ktoś tu rzucił pomysł i o 23ej :) Tak więc i od popołudnia można sporo porowerować :icon_wink: Pozdrówka!

Napisano

Witam :)

Jak temat wspólnych przejażdżek nie tylko w  weekendy aktualny, piszę się na nie :) Przeważnie mam czas od 17tej, 18tej. Kwestia dłuższych wypadów po prostu do uzgodnienia. Choć ktoś tu rzucił pomysł i o 23ej :) Tak więc i od popołudnia można sporo porowerować :icon_wink: Pozdrówka!

Cześć

Zdaje się ze z wspólnych przejażdżek jak dotąd nic nie wyszło. Jestem z Wrocławia i tam chyba to jest jakoś lepiej zgrane..

Można by zaproponować codzienne ustawki tzn miejsce i czas spotkania..

np z pod Lidla na ul.Pszczyńskiej o 19'ej. Często startuje z tych okolic.

Jak kto będzie miał ochotę na wspólną przejażdżkę to wpadnie i już.

Jak uważacie ?

Mi psuje prędkość do 20 km/h, Nie znam tu tras i zazwyczaj jadę ulicą gdzieś przed siebie.

Pasują mi trasy szosowo-krosowe, mogą być jakieś pagórki lub ścieżki leśne.

Wszystko do uzgodnienia :)

Napisano

Cześć

Zdaje się ze z wspólnych przejażdżek jak dotąd nic nie wyszło. Jestem z Wrocławia i tam chyba to jest jakoś lepiej zgrane..

Można by zaproponować codzienne ustawki tzn miejsce i czas spotkania..

np z pod Lidla na ul.Pszczyńskiej o 19'ej. Często startuje z tych okolic.

Jak kto będzie miał ochotę na wspólną przejażdżkę to wpadnie i już.

Jak uważacie ?

Mi psuje prędkość do 20 km/h, Nie znam tu tras i zazwyczaj jadę ulicą gdzieś przed siebie.

Pasują mi trasy szosowo-krosowe, mogą być jakieś pagórki lub ścieżki leśne.

Wszystko do uzgodnienia :)

Akurat mieszkam niedaleko i w tych porach jeżdżę, choć ustawiamy się tak z reguły godzinę wcześniej na jakueś 2h. Tempo do około 20km/h jak najbardziej pasuje :) Dawaj znać w drugim dziale Gliwickim. Zapraszamy ;)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Akurat mieszkam niedaleko i w tych porach jeżdżę, choć ustawiamy się tak z reguły godzinę wcześniej na jakueś 2h. Tempo do około 20km/h jak najbardziej pasuje :) Dawaj znać w drugim dziale Gliwickim. Zapraszamy ;)

Witam , jestem tu nowy. A wiec z takim pytaniem , czy wspólne przejażdżki dochodzą do skutku ?

Napisano

Witam , jestem tu nowy. A wiec z takim pytaniem , czy wspólne przejażdżki dochodzą do skutku ?

Witam, ja również chętnie dołącze sie od czasu do czasu  o ile  bedzie taka możliwość :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...