Natan811 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Pwiem Ci, że jazda na 29-erze jest dla mnie na duży plus. Ale nie będę tu sie rozpisywał. Powiem Ci więcej jak sie spotkamy
sowa23 Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 dziś pogoda zaskoczyła pozytywnie,więc po pracy pykło prawie 40km,dzierzno-pyskowice-jaskowice-gliwice. ciekawe kiedy pogoda będzie na tyle pewna żeby sie umówić na wycieczkę
mewek Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Dzisiejsza pogoda też niczego sobie i niecałe 30km zrobione
Natan811 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 W tym tygodniu też chciałem pośmigać, ale od poniedzałku łamie mnie lekka grypka:/ dlatego szykuje się na niedziele. Może ktoś chętny? Lasek, szoska...obojętnie:)
edir Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Ktoś na rowerze szosowym chętny do wspólnych treningów?
edir Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 jakie tempo trzymasz przez 2-3h? Aktualna średnia to 25-26 przy trasach 50-60km i samotnej jeździe. W pełnym sezonie będzie 27-29. Jeśli ktoś na kołach 26 lub 29 robi średnie +- 2km/h to nie będzie problemu żeby się dopasować w jedną lub drugą stronę.
sowa23 Napisano 25 Marca 2013 Autor Napisano 25 Marca 2013 Aktualna średnia to 25-26 przy trasach 50-60km i samotnej jeździe. W pełnym sezonie będzie 27-29. Jeśli ktoś na kołach 26 lub 29 robi średnie +- 2km/h to nie będzie problemu żeby się dopasować w jedną lub drugą stronę. w sezonie na plaskim terenie mysle że dam radę na krótszych dystansach,np trasa na pławniowice przez brzezinke asfaltami
TooFastToRun Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Cześć! Mogę się dołączyć w któryś dzień. Piszcie co i jak.
rafalllll Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Cześć! Mogę się dołączyć w któryś dzień. Piszcie co i jak. Czesc pewnie ze mozna dołączyć a gdzie jezdzisz co wolisz asfalt las czyco
TooFastToRun Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Mam starego GIANTA graphite. Bez amortyzacji,rama 22' koła 26 ,i oponki takie na szutr i asfalt. Ogołnie wolę asfalt, ale tu w Gliwicach gdzie? Raczej jeżdżę po mieście.. W sumie to raz wyjechałem w wakacje dalej gdzieś do Turawy, trasa 110 km bo się pogubiliśmy.. ;d A tak codziennie to jeżdżę po mieście, szkoła, rodzina, znajomi, papierkowe sprawy etc. Więc dziennie średnio zbieram z tego kilkanaście-dziesiąt kilometrów. Z chęcią bym pojechał na coś luźniejszego, chyba że lubicie ostro śmigać? A i Im więcej tym lepiej, ale kto normalny jeździ przy -5? A! i jestem z Centrum tj okolice Rynka, wyjechałbym gdzieś za miasto, bez samochodów, dajcie znać. Pozdrawiam
sowa23 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 W ten weekend planuje gdzieś pojezdzić,możliwe że w niedziele zabiorę się na dsd do bytomia(temat na tym forum) Są jacyś chętni na sobotę lub niedziele? (wyjazd nie wcześniej niż w południe)
nabial Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 jutro ktos po szosie ok 2h? kierunek dowolny, srednia najlepiej 29-32
Thash Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Cześć, Ktoś ma ochotę wybrać się dziś ok. 23 na nocną przejażdżkę 20-25km po centrum bądź okolicach? Cześć, Ktoś ma ochotę wybrać się dziś ok. 23 na nocną przejażdżkę 20-25km po centrum bądź okolicach?
sowa23 Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Napisano 21 Kwietnia 2013 Dziś o 13:30 z pl krakowskiego wyjazd do "Łączy" głównie lasami i polami trasa, jest ktoś chętny?
TooFastToRun Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Cześć, Ktoś ma ochotę wybrać się dziś ok. 23 na nocną przejażdżkę 20-25km po centrum bądź okolicach? Cześć, Ktoś ma ochotę wybrać się dziś ok. 23 na nocną przejażdżkę 20-25km po centrum bądź okolicach? Ja chętnie czasem nocki. Tylko daj wcześniej znać
RedBaron Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja chętnie czasem nocki. Tylko daj wcześniej znać a jakie tempo ? Jeśli nie latacie jakoś super szybko to ja też jestem chętny, tylko dajcie wcześniej znać
TooFastToRun Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Wolałbym wolniej cały tydzień zapinkalam... tak z 15-25 km/h... Chyba całkiem OK ,nie?
RedBaron Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Wolałbym wolniej cały tydzień zapinkalam... tak z 15-25 km/h... Chyba całkiem OK ,nie? no mi by pasowało tak bliżej 15 - 20
NatSPORT Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 no mi by pasowało tak bliżej 15 - 20 Witam Jak temat wspólnych przejażdżek nie tylko w weekendy aktualny, piszę się na nie Przeważnie mam czas od 17tej, 18tej. Kwestia dłuższych wypadów po prostu do uzgodnienia. Choć ktoś tu rzucił pomysł i o 23ej Tak więc i od popołudnia można sporo porowerować Pozdrówka!
RedBaron Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Witam Jak temat wspólnych przejażdżek nie tylko w weekendy aktualny, piszę się na nie Przeważnie mam czas od 17tej, 18tej. Kwestia dłuższych wypadów po prostu do uzgodnienia. Choć ktoś tu rzucił pomysł i o 23ej Tak więc i od popołudnia można sporo porowerować Pozdrówka! Cześć Zdaje się ze z wspólnych przejażdżek jak dotąd nic nie wyszło. Jestem z Wrocławia i tam chyba to jest jakoś lepiej zgrane.. Można by zaproponować codzienne ustawki tzn miejsce i czas spotkania.. np z pod Lidla na ul.Pszczyńskiej o 19'ej. Często startuje z tych okolic. Jak kto będzie miał ochotę na wspólną przejażdżkę to wpadnie i już. Jak uważacie ? Mi psuje prędkość do 20 km/h, Nie znam tu tras i zazwyczaj jadę ulicą gdzieś przed siebie. Pasują mi trasy szosowo-krosowe, mogą być jakieś pagórki lub ścieżki leśne. Wszystko do uzgodnienia
NatSPORT Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Cześć Zdaje się ze z wspólnych przejażdżek jak dotąd nic nie wyszło. Jestem z Wrocławia i tam chyba to jest jakoś lepiej zgrane.. Można by zaproponować codzienne ustawki tzn miejsce i czas spotkania.. np z pod Lidla na ul.Pszczyńskiej o 19'ej. Często startuje z tych okolic. Jak kto będzie miał ochotę na wspólną przejażdżkę to wpadnie i już. Jak uważacie ? Mi psuje prędkość do 20 km/h, Nie znam tu tras i zazwyczaj jadę ulicą gdzieś przed siebie. Pasują mi trasy szosowo-krosowe, mogą być jakieś pagórki lub ścieżki leśne. Wszystko do uzgodnienia Akurat mieszkam niedaleko i w tych porach jeżdżę, choć ustawiamy się tak z reguły godzinę wcześniej na jakueś 2h. Tempo do około 20km/h jak najbardziej pasuje Dawaj znać w drugim dziale Gliwickim. Zapraszamy
Maraks Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Akurat mieszkam niedaleko i w tych porach jeżdżę, choć ustawiamy się tak z reguły godzinę wcześniej na jakueś 2h. Tempo do około 20km/h jak najbardziej pasuje Dawaj znać w drugim dziale Gliwickim. Zapraszamy Witam , jestem tu nowy. A wiec z takim pytaniem , czy wspólne przejażdżki dochodzą do skutku ?
Maniol Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Witam , jestem tu nowy. A wiec z takim pytaniem , czy wspólne przejażdżki dochodzą do skutku ? Witam, ja również chętnie dołącze sie od czasu do czasu o ile bedzie taka możliwość
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.