Skocz do zawartości

[ Damper ] - który/jaki do Cube Ams 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedający twierdzi że to 3 -miał go do speca wstawić . Powietrze trzyma i generalnie ok - zawsze mogę odesłać, tylko czy ten akurat damper , o takiej budowie nie będzie w jakiś sposób kolidował z ramą?

Napisano

Powinien pasować.Wiadomo,trza uważać na ten zbiorniczek.Miałem kiedyś 3way i jego praca bardzo mi odpowiadała.Można sobie ustawić siłę działania platformy.Float R nie dorasta mu do pięt.

• Mod Team
Napisano

No rama nie jest przewidziana chyba pod takie dampery jednak zbiorniczek nie będzie szerszy od tłoka wiec na pewno w jakiejś pozycji będzie pasował.

Napisano

Rocznik przed 2005, a nawet przed 2004 (w 2004 były malowane jak na fotce z rowerem), tylko nie wiem czy to rozmiar 165 mm, skoro sprzedający nie potrafił rozróżnić typu ... mierzył odległość między środkami otworów ?

Napisano

Mierzył , bo akurat do jego ramy tylko 165 podchodzi , ale się upewnię. Dzisiaj będę wiedział jak kwota. Tuleje są (pewnie nie podejdą). Ale może... Mniemam że ze wszystkich damperów jakie wynalazłem ten byłby ok ?

Napisano

Był by, jeśli faktycznie da się wsadzić do tej ramy, Cube ma chyba mniej miejsca i nieco inne mocowanie niż rower ze zdjęcia ...

Napisano

Mocowanie podobne - pod napisem CC górna rura , od strony dampera jest profilowana jako wklęsła.-

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eef2a1d89a12a903.html

Za Swingera 280 pln , jak pisałem tłok bez jednaj rysy , leżakowany ze dwa lata. W sobotę będzie jeszcze jakiś Fox 165mm ponoć RP z niebieską wajchą i pokrętłem. Cena tez w sobotę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...