Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od wczoraj jestem posiadaczem bluzy, którą dostarczył mi 13k2 - ogólnie wielkie dzięki za poświęcony czas.

Ciuszek jest miły w dotyku i ciepły. Szwy są do wewnątrz, ściągacz na dole opina wystarczającą siłą, kieszenie odpowiedniej głębokości. Stójkę pod samą szyję zamyka dobrej jakości zamek błyskawiczny. Wygląd, krój, gramatura jak i całe wykonanie sprawiają, że bluza wygląda atrakcyjnie. Prócz tego zamawiany przeze mnie dwa xl rozmiar okazał się strzałem w dziesiątkę.

A z okazji zamówienia życzę każdemu na tego spóźnionego zajączka aby Wasze ciuszki też były trafionym wyborem i dotarły w oka mgnieniu.

Jajek na stole a nie w rowerowym kole;)

Napisano

Panowie chcielibyście widzieć panią na poczcie kiedy wszedłem z dwoma pełnymi kartonami kopert i powiedziałem jej że zaraz przyniosę kolejne 2 takie :P A ja tymczasem biorę się za tych co im wczoraj brakło kopert :)

Napisano

bigos97

Nie wiem czy masz skrzynkę pełną czy taki spam, ale wysłałem Ci wiadomość czy masz mój adres, bo wysyłałem Ci go na forum ? :)

Napisano

mam mam wszystko już :)

Zamawiał ktoś może samą bluzę XXL niebieską ? Zostały mi 2 sztuki luzem

I jeszcze jedne czerwone spodenki XXXL.

Według mojej listy wszystko się zgadza i te 3 rzeczy są luzem.

Wszystkie paczki na poczcie :)

Napisano

2 bluz brakuje czerwonych , na 99% jestem pewien że w TP sie pomylili i zrobili niebieskie, u Mklos'a by się rozmiar zgadzał tylko nie kolor :P

Napisano

Właśnie dotarła przesyłka z ubraniami. Bardzo dziękuję za ogarnięcie i realizację tematu.

Niestety nick źle napisany.... Jak będzie jakaś większa akcja reklamacyjna to się dołączę.

Napisano

Ciuszki do mnie dotarły. Rozmiar trafiony idealnie (choć miałem wątpliwości), wkładka w spodenkach to jakiś kosmos - fantastyczna. Myślałem tylko że bandamkę też dadzą w forumowych barwach, bo pasuje tak sobie do stroju. Ogólnie bardzo duży plus dla kolegów bigos97 i 13k2.

Napisano

Ciuszki odebrane, bardzo fajne. Chociaż nie wiem, czy nie powinienem wziąć rozmiaru większego. Ale przepadło. No i składam reklamację, NIE DOSTAŁEM bandamki :(

Napisano

Do mnie też ubrania dotarły. Ze spodenek jestem bardzo zadowolony, wkładka się ciężko zgina ale to raczej sama się już dopracuje. Na szczęście nie musiałem skracać szelek i leż do bardzo dobrze na mnie :D

Koszulkę mogłem wziąć rozmiar mniejszą teraz leży bardzo dobrze i nie opina, ale jak się zrzuci kilka kilo w sezonie to może trochę latać :P Bandamka jest, więc jak dla mnie wszystko ok!

Dzięki bigos i 13k2!

Napisano

u mnie również koszulka już jest razem z gratisem :) rozmiar XL pasuje idealnie, dobrze że na sam koniec zmieniłem z XXL bo by był balon...wykonanie też bardzo fajne, jeszcze raz dzięki dla organizatorów przedsięwzięcia ;)

Napisano

A jak rozmiary chudzielców? U mnie wszystko się ładnie wpasowało.

Dobrze, że bandamki nosimy pod kaskiem, bo kolorki takie troszkę dziwne.

Napisano

Do mnie bluza też dotarła + bonus. Całe szczęście że z L zmieniłem na XL. Wielkie dzięki dla całej ekipy i niech wam/nam ciuchy dobrze się spisują .

Napisano

Do mnie właśnie dotarły ciuchy, rozmiar wydaje się dobrany bardzo ok - także gratuluję fajnej realizacji projektu i sprawnej wysyłki.

Jednak tak jak ktoś wcześniej pisał nie otrzymałem bandamki pod kask...

Napisano

Do mnie ciuchy też dotarły, co prawda bluzę dostałem L a zamawiałem XL, ale raczej nie będę reklamował bo wydaję się dobra.

Napisano

Wszyscy dostali bandamki takie same? Mamy je wykorzystywać w kibicowaniu naszej wątpliwej drużynie piłkarskiej czy co? :D

Spodenki dotarły, wyglądają i leżą świetnie, wkładka mięciutka, tylko warunki do jazdy w którkich spodenkach na razie nie bardzo :(

W każdym razie dzięki !

A co do tych bandamek co paru osobom nie dotarły- rozumiem was, że jesteście troche zawiedzeni, ale i tak bandamki zostaly ogloszone jak już praktycznie wszyscy się zapisali z tego co pamiętam. No i raczej wiele nie straciliście, to taki bardziej gadżet :)

Napisano

Do mnie też dotarły ciuchy. Wszystko pasuje idealnie. Ja z tych chudzielców, więc już wiem, że spodenki XL a koszulka/bluza L . :) Gadżet też jest. Kolor nie ważny, bo darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ;). Bluza i koszulka na pierwszy rzut oka może wydawać się za duża, ale to tylko przez ich długość powiększoną przez silikonowe paski. Porównywałem do ubiegłorocznego modelu i poza długością leżą tak samo. Wolę dłuższe z paskiem, więc jestem mega zadowolony. Dziękuje bardzo za załatwienie tematu. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...