szczympek Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Kurcze, raczej się nie wyrobię do danego terminu, ale chciałbym nie rezygnowac z ciuchów. Jest szansa wpłacic kilka dni później?
Mod Team mrmorty Napisano 17 Lutego 2013 Mod Team Napisano 17 Lutego 2013 Kuba miał na narty się wybrac ale może dopadnę go na mordoksiążce. Dostałem już kilka próśb o przedłużenie terminu płatności
MokryxD Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 może dopadnę go na mordoksiążce. Może dopadniemy, a tak przypadkiem to Bigos miał wyjechać dzisiaj czy jutro?
13k2 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Kuba wyjechał na narty wczoraj, wraca 24. Myślę, że wpłaty jak dojdą do 25 to będzie bez problemu, za czym przygotuje listę, sprawdzi itp. Czy jeszcze dłuższy termin jest potrzebny? Ewentualnie podzielić na 2 grupy, żeby Ci co już wpłacili nie musieli czekać zbyt długo na stroje, a Ci co potrzebują dłuższego terminu przedłużyć jeszcze o jakieś 2 tygodnie. Myślę, że dla TP to nie będzie akurat problem.
Fenek001 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Ewentualnie podzielić na 2 grupy, żeby Ci co już wpłacili nie musieli czekać zbyt długo na stroje, a Ci co potrzebują dłuższego terminu przedłużyć jeszcze o jakieś 2 tygodnie. W pełni popieram
michalj Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Temat pojawił się w grudniu, a wspominane o stroju na pewno było wcześniej. Przez ten czas można było odłożyć pieniądze na komplet... Czas na wpłatę pieniędzy jest naprawdę długi, sądzę, że wśród osób chcących przedłużyć wiele może ostatecznie zrezygnować, a Bigosowi narobią zamieszania. Sezon się zbliża wielkimi krokami, zależy mi na sprawnym odebraniu bluzy.
Mod Team mrmorty Napisano 17 Lutego 2013 Mod Team Napisano 17 Lutego 2013 widzisz z tym czasem i odkładaniem kasy to nie jest tak hop siup i nigdy nie wiesz co się wydarzy. Może byc tak, że nagle ponownie trafiasz do szpitala i na badania plus leki wydajesz sporo więcej niż wyniosła ostatnia wypłata i zostaje tyle co na życie. Sam więc nie wiem czy wpłacę choc w zależności od punktu widzenia to tylko 80 zł albo aż 80 zł.
darty24 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Średnio uważnie śledzę temat i umknęło mi tylko jedno: czy jeśli decyduję się na odbiór osobisty w siedzibie Top Print to wpłacić muszę przed(na konto Bigosa) czy w momencie odbioru zamówienia? Napiszcie coś bo młody pojechał na ferie...
MokryxD Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 czy jeśli decyduję się na odbiór osobisty w siedzibie Top Print Nie ma takiej opcji. Można tylko przesyłką lub osobiście u Bigosa.
ralphi Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Nie ma takiej opcji. Można tylko przesyłką lub osobiście u Bigosa. Osobiście o Bigosa czyli gdzie ? Zresztą nie dłużej niż tydzień temu Bigos potwierdzał że można odebrać osobiście w TP - i taki zapis tez był w temacie zapisów...
13k2 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Średnio uważnie śledzę temat i umknęło mi tylko jedno: czy jeśli decyduję się na odbiór osobisty w siedzibie Top Print to wpłacić muszę przed(na konto Bigosa) czy w momencie odbioru zamówienia? Napiszcie coś bo młody pojechał na ferie... Jutro będę w TP po odbiór próbnego zestawu ciuchów. Wszystkiego się dowiem jak to będzie wyglądało z odbiorem osobistym. Jeżeli nie będzie możliwości u nich odebrać, to możemy się dogadać i stroje dla osób z Łodzi i okolic ja odbiorę z TP i wtedy umówimy się na odbiór, żeby bez sensu nie wysyłać w tę i z powrotem. Co do wpłat to na pewno przez Bigosa, żeby mieć potwierdzenie, że nagle nie odbierzesz stroju albo coś, tylko wtedy bez przesyłki. Raphi, u Bigosa to w Wieruszowie.
outta82 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Heja, śledzę wątek żeby nie było, ale może jak jutro będziesz 13k2 ( sorki że nie spamiętałem imienia ) w TP zapytaj się o termin wykonania zlecenia. Dzięki z góry, Pozdrawiam
Kenzie Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Przepraszam, jeżeli zaśmiecę temat, ale jest gdzieś podane jakie są rozmiary dokładne dla tych ciuchów? Bo już zgłupiałem czy mam brać XL czy XXL całego zestawu. Będę wdzięczny za odnośnik do tego. Pozdrawiam
Kenzie Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Mój wcześniejszy post - bez komentarza Ale i tak dzięki venom.
trupek Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Bigos wraca 24 z tego co wyczytałem, czy wobec tego wtedy będzie można wykonać przelew za ciuchy bo nie mam jego nr. konta.? - czy to będzie już za późno?
Mod Team mrmorty Napisano 18 Lutego 2013 Mod Team Napisano 18 Lutego 2013 numer konta i dane do przelewu są w pierwszym poście
humorek Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 numer konta i dane do przelewu są w pierwszym poście Pewny jesteś, że są w pierwszym poście? Dane do przelewy możesz tutaj http://www.forumrowe...e-ciuchyzapisy/ szukać.
13k2 Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 UWAGA, UWAGA! Byłem dzisiaj w TP i... zapomnieli zrobić strojów... Koniec straszenia, chociaż to prawda, że zapomnieli, ale na na miejscu uszyli w 20 min. Niestety z tego pośpiechu zapomnieli dodać sylikonowych pasków na koszulce i bluzie, a bez tego strasznie kiepsko, śliska się po spodenkach i w ogóle nie chce trzymać na miejscu – mam nadzieję, że Kuba się dogada jakoś w sprawie mojego kompletu i naprawią to, zrobią jeszcze raz albo coś. Ich sprawa. I kieszonki na ekspres też nie ma. Sama grafika myślę, że jest ok. Za chwilę wstawię jakieś zdjęcia, na razie tylko wykonane komórką, ale postaram się załatwić jakieś lepsze + fotki na mnie. (W co ja się wpakowałem, ja i model... ) Odpowiedzi na pytania: 1. Termin wykonania Stroje będą w ciągu max. 2 tygodni od otrzymania listy z zamówieniem. 2. Odbiór osobisty Odbiór osobisty dla osób z Łodzi i okolic będzie u mnie (albo innego użytkownika, jak chcecie), żeby im się za dużo osób nie kręciło. Sami powiedzieli, że tak będzie lepiej. Wpłaty normalnie na konto Kuby, tyle że bez kosztów przesyłki. 3. Wpłaty Kuba listę wyślę prawdopodobnie w poniedziałek jak wróci, albo wtorek. Wtedy jest zamykana ona zamykana, wysyłana do TP, stroje zrobione i wysłane do Bigosa. Jak ktoś nie zdąży ma probl... tfu! znaczy czytaj następny punkt. 4. Drugi termin Jeżeli ktoś z jakichkolwiek powodów nie zdąży wpłacić do 24 nic straconego. Będzie dodatkowy tydzień / 2 tygodnie / miesiąc / ... (niepotrzebne skreślić i/lub wpisać proponowany termin) na wpłaty i zamówienia, dalej jak w pkt. 3. Cena bez zmian, nie ma znaczenia czy koszulki domówi 1 osoba czy więcej. 5. Rozmiary W tym mogę się wypowiedzieć tylko o rozmiarze M (koszulka) i L (bluza i spodenki). Ew. porównać do jakiś innych ciuchów, choć tych dużo nie mam. Pierwsze moje spostrzeżenie, koszulka wydaje się jakaś krótka, ale może dlatego, że nie trzyma się jak powinna. Spodenki są dość obcisłe. 6. Inne pytania Jeżeli macie jakieś wątpliwości, uwagi itp. Pytajcie, jak będę tylko umiał odpowiem na wszystkie. PS. Ktoś pytał o konto Kuby, jest podane w pierwszym poście z zapisami.
humorek Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 5. Rozmiary W tym mogę się wypowiedzieć tylko o rozmiarze M (koszulka) i L (bluza i spodenki). Ew. porównać do jakiś innych ciuchów, choć tych dużo nie mam. Pierwsze moje spostrzeżenie, koszulka wydaje się jakaś krótka, ale może dlatego, że nie trzyma się jak powinna. Spodenki są dość obcisłe. Możesz zdradzić ile masz w pasie aby mieć jakieś rozeznianie co do obcisłego rozmiaru L?
13k2 Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Tak mniej więcej. Klatka: 99 cm (przy mocnym wdechu) Pas: 89 cm (w którym miejscu się mierzy? ja mierzyłem w najszerszym na końcówkach kości udowych) Wzrost: 177 cm Ciasne ale nie znaczy że upijające. Takie akurat, ale ciężko powiedzieć po 5 min w ciuchach. Wieczorem jeszcze raz przymierzę
kubzys Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 To skoro ciuszki masz już na miejscu to mógłbyś może powiedzieć, ile rozciągają się spodenki (w obwodzie)? Bo mam problem które wziąć.
Kenzie Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 To skoro ciuszki masz już na miejscu to mógłbyś może powiedzieć, ile rozciągają się spodenki (w obwodzie)? Bo mam problem które wziąć. Nie Ty jeden masz z tym problem
kubzys Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Tak myślałem Dobrze by było jakby kolega podał ile ma w udzie w miejscu kończenia się spodenek, bo wtedy wiedząc że kolega wziął L można będzie wiedzieć ile się rozciągają żeby było to do zniesienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.