Alik Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Zapisywać się ! Coś słabo na ankiecie 60 ludzi ponad... Jeszcze zdążę do 12-go zastanowię się nad rozmiarem. Pomierzyłem się i mam w klatce 95, biodra i brzuch po 90, 188 cm wzrostu, 75 kg wagi. W tamtym roku brałem całyu komplet L. W tym roku zastanawiam się nad większymi spodenkami, choć nie potrafię stwierdzić jednoznacznie, że ubiegłoroczne były za małe. Blackiwan ma podobne wymiary i bierze komplet XL. Może to komuś pomoże w wyborze, mi utrudnia
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2013 Mod Team Napisano 6 Lutego 2013 Koledzy jeszcze jedną rzecz chciałem zapytać odnośnie bluzy. Rozumiem, że jak edycja letnia ciuchów - to nie jest to ciepła bluza na chłodne dni jesień-wiosna, a raczej wersja koszulki z długim rękawem na okres letni. Moje pytanie brzmi: czy miał już ktoś z Was bluzę z tego materiału i może coś o niej napisać?
Mod Team mrmorty Napisano 6 Lutego 2013 Mod Team Napisano 6 Lutego 2013 no nie do końca - spójrz sobie na gramaturę materiału ponad dwieście gram waży metr kwadratowy materiału, a to już jest dośc gęsty splot tkaniny.
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2013 Mod Team Napisano 6 Lutego 2013 Dla zainteresowanych: "zaciągnąłem języka" odnośnie bluzy. Kolega ma klubowe ciuchy z TP i ta bluza z Thermoactive 200g/m2 ponoć świetnie daje radę. Dobra, ciepła bielizna termoaktywna i można śmigać nawet w chłodne wiosenne i jesienne dni. Kolory się nie spierają, ale bluza się trochę "mechaci" od środka przy intensywnym użytkowaniu. Te klubowe ciuchy mają od początku tamtego roku i zarówno koszulki jak i bluzy były z wewnętrzną kieszonką na zamek. Nie będę Wam pisał ile klub płacił za koszulki i bluzy - bo bym Was tylko rozdrażnił Pzdr
plmatrix Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 2i regulaminu to moze jednak nas "podraznisz" ? wątpię zeby druzyna/klub miał 30 kompletów a skoro udało im sie złapać lepszy poziom cenowy bedzie info na przyszłośc, ale z drugiej strony oni mogą mieć pełne letnie i zimowe komplety wiec ich cena moze byc nieadekwatna do naszych zestawów PS mnie oczywiscie mozecie spokojnie doliczyc do chetnych, z tym ze cały czas mam dylemat co do rozmiaru, dlatego jeszcze sie nie zapisałem
elcidx Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 A drużyna nie miała przypadkiem wszystkich strojów identycznych?
Avatarus Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Ja mam jeszcze pytanie jaka jest forma zapłaty? Czy dokonać jej można podczas odbioru czy też trzeba zapłacić uprzednio?
MokryxD Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Ja mam jeszcze pytanie jaka jest forma zapłaty? Będzie trzeba zapłacić przelewem na konto Bigosa. Później dostaniesz paczkę.
Niszczacyzboze Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Nie bardzo wierze, że Bigos miałby ochotę wyłożyć 5k na ubrania z własnej kieszeni.
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Jako 16'latek nie dysponuje takimi kwotami Jak skończą się zapisy podam wszystkie informacje co i jak
farmer Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 No Bigos to bierzesz się za dystrybucję bez zabezpieczenia odpowiednich środków A tak serio to czy bluza jest też przewidziana z zamkiem na kieszonce czy tylko koszulka?
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 TYlko koszulka ma zamek O projekty nie ma co się bać jutro 13k2 jedzie do TP aby wszystko było dopięte na ostatni guzik
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Witajcie Panowie Chciałbym zamówić bluzę Tą za 80zł....Ale tutaj jest z tego co widzę lekki bałagan.Nigdy nie brałem forumowych ciuchów, a więc tak:Jakie w końcu będą wzory bluz(mógłbym dostać screena?) , czy będzie na nich nick z forum ? I doradźcie mi jaki rozmiar miałbym brać jeżeli mam prawie 17 lat, 175cm wzrostu ale jeszcze na pewno urosnę trochę chociaż ;P , w klacie ok.83/4 w samym długim rękawie.
Pinio46 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Proponuję udać się do pierwszego posta w temacie tam jest wszystko opisane
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Proponuję udać się do pierwszego posta w temacie tam jest wszystko opisane No właśnie nie bardzo....Rozmiarówka koszulek dotyczy również bluz ? Nie jest napisane nigdzie z czego wykonane są bluzy również...I ceny, np. koszulka kosztuje w temacie o zapisach 60zł a tutaj 64zł, poza tym nagrody tutaj jest napisane, że 5zł a w tamtym temacie 9zł z groszami...I jak to mówią bądź tu mądry...Więc jak to w końcu jest?
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Koszulka 64 zł ( bo mamy 4 kieszonkę na zamek ) Nagrody (czyt. składki na organizatora i prjektanta ) będą ustalone po zakończeniu zapisów Rozmiarówka koszulek dotyczy także bluz, w jednym okienku masz podaną długość rękawków. Stronę/parę stron wcześniej wrzuciłem info o materiale na koszulki i bluzy wystarczy poszukać
Pinio46 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Młodzież mnie uprzedziła po za tym punkt 2i regulaminu się kłania
Mod Team adamos Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Napisano 7 Lutego 2013 spoko, spoko - kolega wojszat95 już wszystko wie
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Ok, kolega adamos mi w miarę wyjaśnił już co i jak W takim razie czekam na ,,pełny'' projekt bluz, żebym wiedział co i jak.rozumiem bigos97, że na dniach go wrzucisz?
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Tak jak pisałem kolega 13k2 jutro jedzie do TP aby projekty były idealne bo mamy pewne uwagi co do nich
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Tak jak pisałem kolega 13k2 jutro jedzie do TP aby projekty były idealne bo mamy pewne uwagi co do nich Ok, w takim razie czekam aż wrzucisz projekt i myślę, że wezmę bluzę Swoją drogą na moje wymiary 175cm, 83/4 klata, to jaką bluzę? M-kę myślę? Żeby troszkę luzu było, ale znowu nie za dużo...Tak akurat
artex232 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Mam tyle samo w klacie co ty, i koszulkę biorę S-ke , więc M bluza powinna być dla ciebie ok
wojszat95 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Mam tyle samo w klacie co ty, i koszulkę biorę S-ke , więc M bluza powinna być dla ciebie ok Widziałem twój post kilka stron temu Powinna, a jeśli będzie to prędzej ciut za duża czy ciut za mała? Bo lekko za dużą chcę właśnie żeby była swobodna ale znowu bez przesady
wojszat95 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 @artex232, ciut za duża - czytaj:dobra ) Także czekam na projekt ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.