Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czyli zostaje :

Bluza bez nicków

Koszulka z nickiem z przodu i z tyłu :)

czy dla chcących moze być bez nicka z tyłu ?

pytanie czysto techniczne, bo łatwiej coś odjąć niż dodac :)

pyatnie z serii "to be or not to be" czyli z nickiem tylko z przodu czy wogóle bez nicka :)

• Mod Team
Napisano

Z tego co pamiętam, w ubiegłorocznych zamówieniach za nick obowiązywała dopłata 5zł. Teraz jest za darmo?

Napisano

Myślę cały czas nad rozmiarem dla siebie. Mam 173 cm wzrostu i 68 kg wagi. Nie mogę się połapać w tych wszystkich rysunkach i tabelkach.

Wydaje mi się, że znacznie ułatwiłoby to sprawę gdyby osoby, które zamówiły w tamtym roku zamówiły stroje napisały swój wzrost, wagę, rozmiary ciuchów jakie wzięli oraz jak na nich leżą :)

Napisano

@plmatrix: nie musisz zadawać 20 razy tego samego pytania, wszyscy na pewno je widzieli a być może bigos musi dowiedzieć się w TP...

zgadzam sie z tobą, ale jak nie dostaje konkretnej odpowiedzi tylko "na około" wole dopytac

no nic , poczekam moze sie wyjasni

Napisano

Mam 186cm wzrostu 75kg wagi. Ostatnio brałem koszulkę L i spodenki XL. Koszulka jest odrobinę za krótka i się często podwija. W tym roku biorę XL. Spodenki pasują choć na początku szelki trocho mocno opinają i muszą się wyciągnąć.

Napisano

Waga nie jest dobrym odzwierciedleniem wyboru koszulki. Ja przy idealnie tej samej wadze i wzroście nie widzę się w koszulce XL. Szerokość w klacie według tabeli to 55, czyli 110. W moim przypadku to będzie spadochron. Chyba, że rozmiarówka w tabeli jest drastycznie zawyżona.

Napisano

Drodzy koledzy i koleżanki. Jeśli chcemy koszulkę z kieszonką na zamek ( 3 kieszonki i w tej środkowej jest mniejsza na zamek tak jak w Rogelli itd ) musimy dopłacić 4zł do koszulki. Wybór pozostawiam wam ;)

• Mod Team
Napisano

Bigos, pozwolę sobie zasugerować: nie pytaj wszystkich o wszystko cały czas, bo będzie jak rok temu, głosowanie o usunięcie czegoś z koszulek głosowanie na temat taki, sraki i wszystko się ciągnie, lepiej samemu to ustalić i dać tylko ogłoszenie do publicznej wiadomości, 4 zł za zamykane kieszonki raczej nikomu różnicy nie zrobi :P

Napisano

Dokładnie. Wydaje mi się, że zamek się przyda np. na telefon czy inne wartościowe rzeczy.

Jak bardzo rozciągliwy jest materiał w spodenkach?

Napisano

Jeżeli kobiety zamawiają damskie koszulki i spodenki to dobrze będzie to jakoś w temacie z zapisami zaznaczyć. Na końcu dodać " ( damskie ) ". Lub odezwać się na PW

Napisano

Ok, to ja bardzo prosze o zamek do mojej koszulki! Moze wypadaloby wypytac wszystkich juz zapisanych i skopiowac liste zeby nastepni dopisujacy sie juz zaznaczali(lub nie) ta opcje..?

POZDRo-:ver

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...