g286 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, kiedyś zakładałem konto na na forum, coś poszło nie tak i zapomniałem i loginu jak również hasła. Niestety nadal ono gdzieś funkcjonuje i blokuje mi użycie mojego adresu email. Gdy próbuję zmienić adres wyświetla mi że jest on już w użyciu. Proszę o pomoc.
g286 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Pytanie jest jak usunąć konto do którego przypisany jest mój adres email czyli piotrekg286@gmail.com. Wtedy będę mógł użyć tego adresu i powiązać obecne konto z facebookiem np.
Root Admin Mieciu Napisano 17 Grudnia 2012 Root Admin Napisano 17 Grudnia 2012 Pytanie, a czemu chcesz usuwać? Lepiej usunąć nowe konto. Stare możesz powiązać z FB w Panelu użytkownika. Tak samo gmail i tweeter
g286 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Napisano 17 Grudnia 2012 Pytanie, a czemu chcesz usuwać? Lepiej usunąć nowe konto. Stare możesz powiązać z FB w Panelu użytkownika. Tak samo gmail i tweeter Nie potrafię się zalogować na tamto konto, login i hasło mi gdzieś się zapomniały.
Root Admin Mieciu Napisano 17 Grudnia 2012 Root Admin Napisano 17 Grudnia 2012 PiotrGa322ka - wystarczy, ze klikniesz u góry ikonkę fb
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.