Skocz do zawartości
  • 0

pivot mach 5.7 carbon (2012)

razorjack

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O zesz ty w morde kopany, sam sex z tego roweru :D jesli istnieje mozliwosc wypozyczenia go na weekend to bardzo bym prosil o onfo, mysle ze po krotkiej przejazdzce zadna dziewczyna by sie nie oparla :D

Napisano

Widzę, że przerobiłeś prowadzenie linki do sztycy... linka się klinowała?

nie, tylko działała ciężej i pewno szybko by pękła, było tam zgięcie o 90st, na pręciku fi=3-4mm
Napisano

Korba mimo iż jest dobra to psuje wygląd troszkę moim zdaniem... Myślałeś nad jej tuningiem? Oczywiście jeśli przy niej chcesz pozostać, ale żeby nie było.

Ważne że nas zadowala, nie jak wygląda. :P

Napisano

Co do zdjęcia w akcji, nie dobija Ci damper przy takim skoku?:) (Możliwe, że to głupie pytanie ale mnie to ciekawi) ;)

Napisano

Napinacz bionicon fajny, gdyby nie ta cena to też bym sobie kupił, a tak z przyzwoitości jakoś głupio wydać mi tyle kasy na taki dzyndzel. Ostatnio zrobiłem sobie podobny z kawałka plastikowej rurki i 2 takich pasków (plastikowe zipy) - fajnie się to sprawuje tylko muszę jeszcze ogarnąć coś żeby się nie przesuwało na tylnym trójkącie i naklejkę od speca przykleić:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...