Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko zależy od pogody i tego kto będzie chciał jechać, jeśli pojedziemy pociągiem to nie widzę przeszkód, jak autem to będzie problem bo nie mam bagażnika na rowery i nie będę mógł nikogo wziąźć.

Napisano

Jedziemy z Bartkiem w niedzielę, tylko że ja chyba autem pojadę, ewentualnie pociąg jest 5:37, w Rajczy o 7:57 :/ Startujemy ze Złatnej i niebieskim na Krawców Wierch, dalej niebieskim przez Oszus na Rycerzową i zielonym przez Muńczoł do Ujsoł.

Napisano

W takim razie ja sobie pociągiem podjadę, w Rajczy bedę o 7:57 + ten dojazd do Złatniej. Jakbyście się zsynchronizowali do mnie to by było fajnie. 

Napisano

Panowie określcie się kto jutro jedzie. Ja jadę autem z Jarkiem, W Zlatnej meldujemy się o 8.30, gdyby była tylko jedna osoba to jest jeszcze miejsce w aucie.

Napisano

Ja będę; o 8:30 powinienem zdążyć do Złatniej z Rajczy 

Łukasz zdążysz na bank, a jak nie to zaczekamy :)

Jeśli pojedzie jeszcze Adam to będzie nas 6 osób i to jest max, potem już się ciężko jedzie ;)

Napisano

Dzwoniłem do Adama i raczej nie jedzie - tj. Jeszcze się zastanawia. Jak macie to wolne miejsce to chętnie się z wami zabiorę (chyba że Adam pojedzie to bym cugiem jechał żeby się nie nudził).

Napisano

Własnie zrobiłem 3 filmiki z 1 dnia jazdy w Saalbach , ogolnie jazda spokojna aby poznac trasy i siebie w roli zjazdowca . W 2 filmie na koniec miałem powazny wypadek , ale nic mi sie nie stało , kamerka zarejestrowała tylko lot przez kierownice i sie wypieła , jednak słychac  wołanie kolegow czy zyje :laugh: .Nastepne filmy w pozniejszym czasie.

Napisano

a nie Oszast? tak tez gdzieś czytałem.

najbardziej strome zbocza po jakich przemieszczałem się z rowerem pod pachą :)

Jak zwykle świetne zdjęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...