Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Joł zapaleńcy!

Nocny Rower przewiduje dzisiaj wyprawę, oczywiście nocną do puszczy - chyba czeba wyciągnąć narciarskie ciuchy...

Ktoś ma chęć? Ja chyba pojadę, może być ciekawie zważywszy na to jajo :-)

Napisano

Hej ludziska nie wiem jak z czytalnością nowych wątków na forum, a więc napiszę i tu. Szukam osoby/osób na trasę Warszawa - Konin. Dziś w nocy.

więcej informacji

Zastrzegam, że wymiataczem na szosie nie jestem i 30km/h nie pociągnę, ale przetrząść się z wiatrekiem na długiej trasce bym chciał.

Napisano
ale przetrząść się z wiatrekiem na długiej trasce bym chciał.

Z całym szacunkiem ale ten wiaterek to już chyba Ci przetrząsnął... główkę ;-)

Jak myślisz, ile czasu Ci zajmie ten dystans?

Pytanie do stałej grupy użytkowników; rowerujecie w weekend (najlepiej blisko - Bielan?) czy jajca malujecie?

Napisano

Z całym szacunkiem ale ten wiaterek to już chyba Ci przetrząsnął... główkę ;-)

Jak myślisz, ile czasu Ci zajmie ten dystans?

Pytanie do stałej grupy użytkowników; rowerujecie w weekend (najlepiej blisko - Bielan?) czy jajca malujecie?

Nie rozumiem co masz do tego co napisałem - konkretna informacja dla konkretnej grupy ludzi.

Napisano

Jak zwykle ironia w wiadomościach. Jeden 'leniwe tempo 30km/h', 'drugi przetrząsnęło Ci główkę'. Sami mistrzowie tu, tylko szkoda, że kto ma statystyki w stopce, to nie ma średniej 40-50km/h przecież to lekki wysiłek dla STAŁYCH użytkowników. ;]

Koniec OT.

Napisano
Sami mistrzowie tu

Oczywiście, że ironia ale jeśli ktoś ją odbiera jako atak w kierunku swojej osoby, to powstają też mityczni miszczowie... Albo i ich przeciwnicy.

Drogi Adamie,

Przede wszystkim, zimno - o ile mogłabym się wybrać na taką wycieczkę to nie nocą i nie przy takiej temperaturze - stąd stwierdzam, że koledze chyba główkę już przewiało - bo to ekstremalne w tych okolicznościach, przynajmniej dla mnie :-)

Oczywiście możemy się pobawić w dobrego, złego i adwokata... Oby tylko nikt nie pomyślał, że masz jakiś roszczeniowy stosunek - OddajMiPodatek.

Proponuję wyluzować, nie się spinać - wtedy nie będzie "nic" do Waszego czy kogokolwiek posta, ani miszcza ciętej riposty...

Napisano
To zapraszamy kiedyś do Kampinosu

Tamuj to dopiero są sami miszczowie :-)

Dziubdziulku! Oszalałam, jak zobaczyłam Twój nowy stajl! Ten kucyk jest taki wymowny! :wub:

Napisano
Bym pojechał z tobą Maryńka

To będziesz cały dzień te jajca malował?

Ej, kto chce spróbować NordWalk? Nie śmiejcie się, to poważna sprawa i bardzo rozwojowa na całe ciało. Mogę poprowadzić grupę jeśli się ustawimy - gwarantuję siódme poty :icon_cool:

Napisano

Oczywiście, że ironia ale jeśli ktoś ją odbiera jako atak w kierunku swojej osoby, to powstają też mityczni miszczowie... Albo i ich przeciwnicy.

Drogi Adamie,

Przede wszystkim, zimno - o ile mogłabym się wybrać na taką wycieczkę to nie nocą i nie przy takiej temperaturze - stąd stwierdzam, że koledze chyba główkę już przewiało - bo to ekstremalne w tych okolicznościach, przynajmniej dla mnie :-)

Oczywiście możemy się pobawić w dobrego, złego i adwokata... Oby tylko nikt nie pomyślał, że masz jakiś roszczeniowy stosunek - OddajMiPodatek.

Proponuję wyluzować, nie się spinać - wtedy nie będzie "nic" do Waszego czy kogokolwiek posta, ani miszcza ciętej riposty...

Ja się nie bawię w żadnego adwokata, ogólnikowo napisałem, bo parę takich przypadków tu widziałem, a nie każdy ma full wypas rower, szczególnie mtb, że 30 to leniwie, ja muszę się nieźle namachać na 30-35km/h (przełożenie 3x6), co innego ma ktoś na kolarzówce. ;) więc jeśli to odebrałaś jako spinanie się to wybacz. :D

A żeby już kompletnie nie spamować to ostatnio robilem traske w strone Bielan i już wiem gdzie zrobili sobie zsyp śniegu. :D

A na weekend planuje powtórkę, mam nadzieję, że pogoda się poprawi chociaż trochę. :)

Napisano

Niedawno zastanawiałem się nad Nordikiem ale to trzeba zainwestować w kilka elementów wyposażenia,no a jajca to trzeba delikatnie bo można uszkodzić no i moja pani zezłościła by się na moją nieobecność w wolną sobotę :bye2: :bye2:

Napisano

To zapraszamy kiedyś do Kampinosu, czy gdzie tam pojedziemy, żebyś też mógł dostąpić zaszczytu zostania stałym uczestnikiem ^^

Uwierz mi, że chętnie. Ale mam hexagona v2, więc "amor" by tego nie zniósł. ;)

Napisano
weekend planuje powtórkę

To daj cynka, się podłączę. Może jeszcze ktoś przyjedzie. Jaki zsyp?

P.S. Wybaczam, poznaj mą łaskawość ;-)

w kilka elementów

Co Ty, zwykłe kijki 100 - 300 zł i nic więcej ale trzeba wiedzieć, jakie kupić (żeby nie były trekkingowe) :-)

Napisano

Nie istotne jest kto i czym śmiga liczą się chęci,tempo zwykle dostosowane do najsłabszego albo dwie grupy silniejsza i słabsza więc nie martw się sprzętem zacznij go modyfikować w miarę możliwości finansowych i osiągniesz cel tak jak ja to zrobiłem przez całą zimę a w sezonie dołączę do załogi "G"

Brat z żoną śmigają Nordika więc podpowiedzą co i jakie zakupy zrobić i wtedy dam znać dopiero,obuwie jest również bardzo istotne

• Mod Team
Napisano
Dziubdziulku! Oszalałam, jak zobaczyłam Twój nowy stajl! Ten kucyk jest taki wymowny!

Prawda? Taki uroczy, że nie mogłem się powstrzymać :]

Może do weekendu ogarnę widelec i złożę do kupy rower to też bym się może gdzieś pisał niedaleko.

Napisano

To daj cynka, się podłączę. Może jeszcze ktoś przyjedzie. Jaki zsyp?

P.S. Wybaczam, poznaj mą łaskawość ;-)

Ok, zobaczę jak będzie w robocie, bo możliwe, że jak sobota to będę musiał trochę odespać po piątku. ;) zsyp śniegu na chodniku i ścieżce (jadąc od pragi prawą stronę), musiałem się przebijać jak i inni trawnikiem, bo ślady były. :D

• Mod Team
Napisano

Tylko śruba, ale trzeba wykręcić cały tłumik a że nie mam klucza to średnio mi się chcę, ale chyba trzeba będzie się zebrać i to zrobić, bo jazda po szosie już się robi strasznie nudna :P

Napisano

Nie istotne jest kto i czym śmiga liczą się chęci,tempo zwykle dostosowane do najsłabszego albo dwie grupy silniejsza i słabsza więc nie martw się sprzętem zacznij go modyfikować w miarę możliwości finansowych i osiągniesz cel tak jak ja to zrobiłem przez całą zimę a w sezonie dołączę do załogi "G"

Brat z żoną śmigają Nordika więc podpowiedzą co i jakie zakupy zrobić i wtedy dam znać dopiero,obuwie jest również bardzo istotne

Też tak uważam. :) z kasą właśnie trochę na razie krucho, pod koniec miesiąca muszę oddać koło do centrowania i dźwignie hamulcową kupić po ostatniej glebie. I w planie buty spd i pedały.

• Mod Team
Napisano

Nie chce serwisu, potrzebuję nasadowego 26, bo dostęp do narzynki, żeby poprawić gwint mam za darmo. A klucz kupię za tyle za ile wezmą w serwisie.

Problem tylko taki, że mi się nie chce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...